Witold Kepinski - 06 maart 2024

Dell Technologies en CrowdStrike breiden partnership uit

Dell Technologies en CrowdStrike hebben een uitgebreid strategisch partnerschap aangekondigd om Dell's Managed Detection and Response (MDR) - diensten te leveren met het AI-native CrowdStrike Falcon XDR-platform, dat klanten helpt om zich te verdedigen tegen steeds complexere cyberaanvallen.

Dell Technologies en CrowdStrike breiden partnership uit image

Volgens het 2024 CrowdStrike Global Threat Report zijn cyberaanvallen sneller, geavanceerder en onzichtbaarder dan ooit. Tegelijkertijd worden organisaties gedwongen om meer te doen met minder, doordat de kloof in vaardigheden op het gebied van cybersecurity groter wordt. Om zich tegen moderne bedreigingen te beschermen, hebben klanten een holistische, intuïtieve beheerde securityoplossing nodig die complexiteit wegneemt en dient als een krachtversterker voor bestaande security- en IT-teams. De krachtige combinatie van Dell's wereldwijde experts op het gebied van security operaties wordt samengebracht met de proactieve mogelijkheden om bedreigingen op te sporen met de toonaangevende bescherming van het Falcon-platform. Hierdoor worden inbreuken in multi-cloud- en multi-vendoromgevingen gestopt.

"Samenwerken met marktleiders zoals CrowdStrike is van cruciaal belang om klanten de keuze en flexibiliteit te bieden in een zeer gefragmenteerd en complex security landschap", zegt Mihir Maniar, VP of infrastructure, edge and security services portfolio, Dell Technologies. "Klanten hebben schaalbare, resultaatgerichte securityoplossingen nodig om voor te blijven op geavanceerdere bedreigingen. De combinatie van MDR en het CrowdStrike platform stelt klanten in staat om de blootstelling aan bedreigingen exponentieel te verminderen, incidenten te detecteren en erop te reageren, en applicaties en systemen te herstellen."

"Het Falcon-platform is snel uitgegroeid tot het cybersecurityplatform van de markt. Door onze strategische samenwerking met Dell uit te breiden om hun MDR-diensten te ondersteunen, krijgen we toegang tot meer klanten om hen toonaangevende bescherming te bieden", zegt Daniel Bernard, chief business officer van CrowdStrike. "Samen met Dell zien we een belangrijke kans om alle klanten - van grote ondernemingen tot organisaties in het middensegment en het MKB - de beste securityresultaten te bieden: het stoppen van de inbreuken, het consolideren van point products en het verlagen van de kosten."

Dell Managed Detection and Response is nu beschikbaar voor wereldwijde klanten met het CrowdStrike Falcon XDR Platform als een directe oplossing en via kanaalpartners.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
BN en BW Anderswerken 15-05-2024 tm 31-05-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!