Witold Kepinski - 07 maart 2024

HP biedt partners AI MasterClass training en certificering

HP kondigt tijdens Amplify Partner Conference 2024 in Las Vegas, nieuwe voordelen aan die gericht zijn op het versnellen van partnergroei via het Amplify Partner Program. Nieuwe voordelen zijn onder andere de eerste rolgebaseerde artificial intelligence (AI) partnertraining en het certificeringsprogramma, samen met een nieuwe Growth Play mogelijkheid, op maat gemaakt voor AI Data Science. Met HP's brede portfolio van >100 AI-enabled oplossingen en de Future Ready strategie van het bedrijf als basis, ontsluit HP samen met partners nieuwe mogelijkheden om duurzame groei op de lange termijn te ondersteunen.

HP biedt partners AI MasterClass training en certificering image

"HP's Amplify Partner programma onderscheidt zich als een toonaangevend partnerprogramma - het enige channelprogramma in de branche dat verder gaat dan prestatie-gebaseerde modellen - en omvat mogelijkheden, samenwerking en ongeëvenaarde prestaties", zegt Kobi Elbaz, SVP en General Manager, Global Channel, Sales Innovation and Operations bij HP. "Partners zijn essentieel voor het ontsluiten van groeikansen en het bedienen van klanten en we streven ernaar het juiste programma, de juiste training en de juiste groeimogelijkheden en voordelen te bieden om het verkopen van onze producten en diensten van wereldklasse te vergemakkelijken. Samen hebben we het Future Ready portfolio, de operations en de partners om te winnen."

Het eerste rolgebaseerde AI-partnertrainings- en certificeringsprogramma in de branche

AI ontsluit in hoog tempo nieuwe marktuitbreiding en operationele mogelijkheden voor HP en partners. Daarnaast versnelt AI de uitvoering door partners en optimaliseert het klantervaringen. Om het volledige potentieel van AI te realiseren, moeten gebruikers en deelnemers van AI-technologie vertrouwen hebben in de integriteit ervan, door samen te werken met een betrouwbare leverancier.

HP's Future Ready AI MasterClass, powered by HP University, die op 1 mei 2024 van start gaat, is uitgebreid van opzet en omvat een reeks onderwerpen die is ontworpen om partners te voorzien van de kennis die ze nodig hebben om klanten te onderwijzen en adviseren over de juiste AI-producten en -oplossingen om aan hun behoeften te voldoen. HP en NVIDIA bundelen hun krachten om de eerste reeks geavanceerde trainingsmodules te ontwikkelen. Latere releases, waarbij nog meer Alliance Partners betrokken zijn, hebben als doel de expertise en mogelijkheden van HP Amplify partners consistent te vergroten, zodat ze voorop kunnen blijven lopen in het snel veranderende AI-landschap.

Ontwerpers, ingenieurs en creatieven hebben de nieuwste tools en mogelijkheden nodig om het potentieel van AI te benutten voor hun dagelijkse workflows", zegt Bob Pette, Vice President Enterprise Platforms bij NVIDIA. "Ons werk met HP zal partners in staat stellen om HP-producten en oplossingen te gebruiken, aangedreven door NVIDIA, om te voorzien in de AI-behoeften van klanten in het hele channel ecosysteem."

"Met HP voelen we ons voorbereid op de toekomst; hun toewijding aan innovatie en hun niet-aflatende ondersteuning geeft ons het vertrouwen om elke uitdaging die op ons pad komt aan te gaan", zegt Alessandro Cattani, Chief Executive Officer, Esprinet Group. "Ons vertrouwen in HP is standvastig - ze hebben bewezen een betrouwbare partner te zijn die toegewijd is aan ons succes."

Amplify Growth Plays

Vanaf mei 2024 hebben alle HP Amplify Commercial Partners toegang tot Amplify Growth Plays, een nieuw programma dat is opgebouwd rond HP's groeicategorieën. In combinatie met unieke tools, geavanceerde mogelijkheden en compensatie-elementen, beloont Growth Plays deelnemers met op maat gemaakte voordelen om incrementele partnerwinstgevendheid te stimuleren.

Als gevolg van waardevolle inzichten en feedback van de wereldwijde partner community, blijft HP de mogelijkheden binnen het Amplify programma verbeteren. Vandaag introduceerde HP zijn nieuwste Growth Play gericht op AI Data Science, ontworpen om in aanmerking komende partners te belonen met op maat gemaakte voordelen voor het investeren in strategische aandachtsgebieden buiten specialisaties. Andere Amplify Growth Plays die op 1 mei 2024 van start gaan, zijn Digital Services, Video Collaboration en Active Care Services.

Het HP Amplify Partner Programma vereenvoudigen

Om de toegang tot HP's uitgebreide product- en dienstenportfolio te verbeteren, vereenvoudigt HP de architectuur van het Amplify partnerlidmaatschap. Vanaf 1 mei 2024 zullen Amplify leden profiteren van HP's nieuwe op maat gemaakte aanpak om te voldoen aan unieke eisen van klanten, gedreven door een consistent raamwerk en een tweesporenstructuur: Synergy en Power.

Als onderdeel van de Power partner track introduceert HP ook nieuwe onderscheidingen voor ingeschreven partners: Power Elite en Global Power Elite. Deze structuur beloont partners die op grote schaal opereren en aanzienlijke inkomsten en mogelijkheden leveren.

"Ons partnerschap met HP heeft innovatie voor onze klanten aangewakkerd en heeft geholpen om belangrijke uitdagingen aan te gaan", zegt Konstantin Ebert, Chief Operating Officer van Bechtle AG. "Initiatieven zoals Fast Lane, dat de operationele efficiëntie verbetert, en More for More, dat een hogere vergoeding biedt, tonen HP's toewijding aan de voortdurende groei van het kanaal. Deze inspanningen tonen HP's toewijding aan zijn partners en we kijken uit naar de toekomstige kansen die voor ons liggen."

Positieve verandering teweegbrengen met Amplify Impact

Op 1 mei 2024 breidt HP zijn baanbrekende initiatief voor duurzaamheidsbeoordeling en -training van partners, HP Amplify Impact, uit naar distributiepartners en bijna 50 landen. Sinds de lancering in 2021 heeft dit veelgeprezen programma met succes >40 procent van de Amplify partners voorzien van de kennis en tools die nodig zijn om positieve verandering te bevorderen. Door prioriteit te geven aan duurzaamheid als cruciaal concurrentievoordeel, worden Amplify partners in staat gesteld om een significante impact te creëren op gebieden zoals Klimaatactie, Mensenrechten en Digitale Gelijkheid.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!