Wouter Hoeffnagel - 07 maart 2024

CrowdStrike lijft Flow Security in

CrowdStrike neemt Flow Security over, dat een oplossing biedt voor runtime-beveiliging van cloudgegevens in de branche. Als onderdeel van de overname integreert het bedrijf data security posture management (DSPM) in het CrowdStrike Falcon XDR-platform.

CrowdStrike lijft Flow Security in image

Flow Security biedt een oplossing die helpt datalekken in iedere staat, fase en locatie te identificeren, classificeren en voorkomen. De oplossing helpt met het catalogiseren van data, ongeacht of deze gestructureerd of ongestructureerd is. Flow Security maakt daarbij gebruik van een LLM-gebaseerde classificatietechnologie.

Volledige cloudomgeving beveiligen

CrowdStrike integreert de technologie van Flow Security in zijn Falcon XDR-platform. Het bedrijf wil de native Flow Security DSPM-mogelijkheden in de oplossing opnemen, en klanten zo helpen hun volledige cloudomgeving te beveiligen. Het biedt zo onder meer zicht op kritieke datastromen in de cloud, inzichten in de wijze waarop applicaties interactie hebben met data en de mogelijkheid risico's of het uitlekken van gevoelige data te detecteren.

CrowdStrike nam in het najaar van 2023 ook Bionic over. Bionic is een speler in Application Security Posture Management (ASPM). Het bedrijf helpt klanten het zicht op hun API's te verbeteren en en zo securityrisico's te elimineren.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!