Witold Kepinski - 07 maart 2024

Citrix onthult Platform licentie op basis van invite

Citrix heeft een platformlicentie gecreëerd, Citrix Platform, die het alleen op uitnodiging aanbiedt, en is gestopt met de verkoop van sommige producten buiten bundels.

Citrix onthult Platform licentie op basis van invite image

Citrix meldt: 'Bedrijven investeren enorm veel in een verscheidenheid aan oplossingen om zakelijke apps, gegevens en netwerktoegang te beveiligen en te leveren. Met verschillende oplossingen voor internet, SaaS en Windows, afhankelijkheden van verschillende infrastructuur en apparaten, en extra complexiteit rond interne en externe toegang, zijn zakelijke IT-omgevingen steeds meer gefragmenteerd en duurder in het gebruik geworden. Daarom kiezen we voor een eenvoudiger aanpak door een uniform platform te bouwen dat u zero-trust toegang, de beste app- en desktopvirtualisatie in zijn klasse en hoogwaardige applicatielevering met uitgebreide beveiliging biedt.'

Met het Citrix-platform kunnen gevruikers veilige applicatietoegang leveren, monitoren en beheren op elk apparaat en elke gebruiker, terwijl ze verzekerd zijn van hoge prestaties en beveiliging. Het Citrix-platform is een uitgebreide, ondernemingsbrede oplossing die de volledige breedte van Citrix- en NetScaler-mogelijkheden omvat.

"Voorheen moest u door verschillende edities en add-ons navigeren om waardevolle functies te krijgen, zoals WEM , PVS of ServiceNow Integration . Op dezelfde manier waren er talloze variaties op de functies en mogelijkheden van NetScaler waaruit u kon kiezen. We hebben al deze complexiteit geëlimineerd, waardoor alle mogelijkheden van Citrix op ondernemingsniveau beschikbaar zijn in twee waardegedreven platformgebaseerde aanbiedingen die niet alleen DaaS en VDI omvatten, maar ook de toonaangevende mogelijkheden van NetScaler voor applicatielevering en beveiliging", aldus Citrix.

Vorig jaar introduceerde Citrix het Universal abonnement met permanente hybride rechten. "Nu introduceren we de volgende evolutie van het Universal-abonnement door het toevoegen van een volledig uitgeruste NetScaler met voldoende doorvoercapaciteit voor ondernemingen. We hebben zelfs Citrix Endpoint Management toegevoegd om uw EUC-mogelijkheden te completeren. Het nieuwe abonnement heet Citrix Universal Hybrid-Multi Cloud en omvat Citrix Virtual Apps and Desktops Premium, Citrix DaaS Premium, 1000 GB NetScaler-doorvoer met onbeperkte instances en Citrix Endpoint Management. Alles wat u nodig heeft om aan al uw kernbehoeften op het gebied van applicatielevering te voldoen – of u nu VDI, ADC of beide gebruikt – is inbegrepen in één eenvoudig pakket", aldus Citrix.

Lees meer details op de website van Citrix. Of lees het artikel in The Register.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!