Witold Kepinski - 08 maart 2024

ITQ wordt Silver Member van de Cloud Native Computing Foundation en Linux Foundation

ITQ, een IT-bedrijf op het gebied van multi-cloud platform-oplossingen kondigt aan dat zij zich Silver Member van zowel de Cloud Native Computing Foundation (CNCF) als de Linux Foundation (LF) mag noemen. Deze mijlpaal markeert een significante stap in de strategische visie van ITQ om zichzelf definitief te vestigen als leider op het gebied van cloudtechnologieën in Europa.

ITQ wordt Silver Member van de Cloud Native Computing Foundation en Linux Foundation image

Als Silver Member van zowel CNCF als LF, bevestigt ITQ eens te meer haar toewijding aan innovatie, open source-technologieën, alsmede aan het behouden van het concurrentievoordeel in de hedendaags zeer beweeglijke technologische wereld.

Met deze lidmaatschappen zal ITQ in staat zijn om nog nauwer samen te werken met andere leiders en experts binnen de cloud native- en open source-communities en tegelijkertijd profiteren van waardevolle informatiebronnen, training en netwerkmogelijkheden.

Naast het Silver Membership, zal ITQ een delegatie sturen naar KubeCon & CloudNativeCon, het hoofdevent van CNCF, dat dit jaar in Parijs gehouden wordt. ITQ zal duidelijk zichtbaar aanwezig zijn en een bijdrage leveren aan dit event met meer dan 20 deelnemers, waaronder zeer gewaardeerde klanten, waarmee het een duidelijke groei en ontwikkeling laat zien ten opzichte van voorgaande jaren.

"Deze stap richting het Membership met CNCF en LF is een prachtige bevestiging van onze voortdurende toewijding aan het leveren van innovatieve en toekomstbestendige cloudoplossing aan onze klanten," aldus Robert Hellings, CEO bij ITQ. "We zijn echt enthousiast over het feit dat we deel uitmaken van deze prestigieuze communities en kijken ernaar uit onze betrokkenheid en samenwerking verder te vergroten."

"We heten ITQ van harte welkom als nieuwe CNCF Silver-member," zegt Priyanka Sharma, Executive Director van de Cloud Native Computing Foundation. "We kijken echt uit naar de bijdragen van ITQ aan de cloud native community, events, projecten en het samen aanjagen van innovatie."

Voor meer informatie over de Cloud Native Computing Foundation en de Linux Foundation, neem een kijkje op hun respectievelijke websites.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
BN en BW Anderswerken 15-05-2024 tm 31-05-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!