Witold Kepinski - 09 maart 2024

Jurgen Allewijn van Luminis is Microsoft MVP in Cloud Native

Luminis collega Jurgen Allewijn mag zichzelf Microsoft Most Valuable Professional (MVP) noemen op het gebied van Cloud Native. “Deze toewijzing is een fantastische erkenning van de kennis en kunde van Jurgen. Luminis is ontzettend trots op de inzet van Jurgen voor onze organisatie en haar klanten, en bovendien in relatie tot Microsoft”, aldus Luminis.

Jurgen Allewijn van Luminis is Microsoft MVP in Cloud Native image

Het Microsoft MVP-programma is een initiatief van Microsoft om individuen te erkennen die uitblinken in hun expertise op Microsoft-technologiegebieden en actief bijdragen aan de Microsoftgemeenschap. Deze experts, die MVP's worden genoemd, worden geselecteerd op basis van hun technische bekwaamheid, hun aantoonbare bijdragen aan de gemeenschap en hun bereidheid om kennis te delen.

De MVP's vertegenwoordigen een diverse groep professionals, waaronder developers, IT-professionals, architecten, trainers en community-leiders, die elk een diepgaande kennis hebben van specifieke Microsoft-producten, platforms of technologieën. Als Microsoft MVP in Cloud Native heeft Jurgen buitengewone kennis, toewijding en passie getoond voor het bevorderen van Cloud-native technologieën en het ondersteunen van anderen binnen de branche.

Jurgen, sinds augustus 2021 medewerker van Luminis als Azure Cloud architect en consultant, zet zich dagelijks in op het gebied van Microsoft. Zowel als expert om klanten aan zo goed mogelijke oplossingen te helpen, maar ook als thought leader en community leider voor collega’s en anderen. Zo staat Jurgen regelmatig op het podium om zijn kennis te tonen en door te geven.

In reactie op het nieuws dat Jurgen zichzelf Microsoft MVP mag noemen, vertelt hij: “Ik ben ontzettend verheugd om onderdeel van de MVP-community te zijn. Ik kijk uit naar de gesprekken die ik mag gaan voeren met de productgroepen en de toegang tot de resources van Microsoft waar ik aansprak op kan maken. Met als resultaat onze klanten en de community nog beter van dienst te kunnen zijn.”

Luminis is ontzettend trots op Jurgen voor het behalen van deze indrukwekkende mijlpaal. Deze erkenning benadrukt niet alleen de expertise en toewijding van Jurgen, maar weerspiegelt ook het kaliber van talent dat Luminis in huis heeft. Luminis is heel blij dat Jurgen onderdeel van Luminis is, en kijkt ernaar uit om hem te blijven ondersteunen in zijn voortdurende inspanningen als expert en thought leader in de Microsoftcommunity.

Ronald Voets, Managing Director van Luminis, zegt het volgende over de toewijzing van MVP aan Jurgen: “Dat Jurgen geaccepteerd is als Microsoft Most Valuable Professional op het gebied van ‘Cloud Native’ is fantastisch nieuws! Niet alleen omdat dit Jurgen’s individuele expertise en bijdragen erkent, maar ook een platform biedt voor verdere groei, samenwerking en impact binnen de Microsoft-gemeenschap en daarbuiten. Wij kijken uit naar de kansen die dit Jurgen gaat brengen.”

Als Microsoft MVP krijgt Jurgen toegang tot exclusieve resources, samenwerkmogelijkheden en directe communicatie met de Microsoft-productteams. Jurgen zal Luminis blijven vertegenwoordigen binnen de Microsofttechnologiegemeenschap, zijn expertise, inzichten en best practices delen om innovatie en ontwikkeling te stimuleren.

Axians BW 27-05-2024 tm 10-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
V1 | Axians BN 27-05-2024 tm 10-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!