Witold Kepinski - 11 maart 2024

Dutch IT Channel Awards 2023 is uitverkocht!

Met trots kondigt Dutch IT Channel aan dat de Dutch IT Channel Awards 2023 volledig is uitverkocht. Het gala-evenement, dat op 14 maart 2024 in Studio21 Hilversum plaatsvindt, belooft een onvergetelijke avond te worden met de uitreiking van awards in 24 categorieën, live entertainment en networkingmogelijkheden voor de top van de Nederlandse IT-industrie.

Dutch IT Channel Awards 2023 is uitverkocht! image

De Dutch IT Channel Awards zijn de hoogst gewaardeerde awards in de Nederlandse IT-industrie. De awards erkennen uitmuntendheid in de IT-channel en vieren de successen van de professionals die deze sector drijven.

"We zijn overweldigd door de belangstelling voor de Dutch IT Channel Awards 2023," zegt Witold Kepinski, Founder en Director Content van Dutch IT Channel. "Dit evenement is een belangrijke graadmeter voor de Nederlandse IT-industrie en we zijn er trots op dat we de top van de sector samen kunnen brengen om hun successen te vieren."

De avond belooft een spectaculaire show te worden met live entertainment, een heerlijk diner en uitgebreide networkingmogelijkheden. Gasten kunnen hun collega's ontmoeten, nieuwe contacten leggen en de laatste trends in de IT-industrie bespreken.

Het thema van dit jaar is 'SOUL'. Dutch IT Channel gelooft dat technologie de ziel is van de moderne wereld en vierde de passie en toewijding van de professionals in de IT-branche. De aanwezige gasten gaan genieten van een mooie show onder leiding van acteur en presentator John Williams, onder andere bekend van zijn RnB Oldskool Hits show en als DJ bij Sublime FM.

"We kijken ernaar uit om op 14 maart 2024 de Nederlandse IT-community te verwelkomen op de Dutch IT Channel Awards 2023," aldus Kepinski. "Het belooft een onvergetelijke avond te worden vol erkenning, viering en verbinding."

Meer informatie over de Dutch IT Channel Awards is te vinden op https://dutchitawards.nl/.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
BN en BW Anderswerken 15-05-2024 tm 31-05-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!