Witold Kepinski - 13 maart 2024

HSV V.U.C. heeft nieuwe hoofdsponsoren: it2grow en hallo IT

Met trots kondigen HSV V.U.C. de nieuwe hoofdsponsoren aan: it2grow en hallo IT Deze samenwerking markeert een nieuwe fase in de ondersteuning en ontwikkeling van lokale sportinitiatieven.

HSV V.U.C. heeft nieuwe hoofdsponsoren: it2grow en hallo IT image

Patrick Louwe, CEO van it2grow, benadrukt de synergie tussen de waarden van V.U.C. en de werkwijze van zijn bedrijf: "De informele, positieve en resultaatgerichte benadering van V.U.C. sluit perfect aan bij hoe wij onze klantrelaties benaderen. We zijn enthousiast om bij te dragen aan de groei van de club, zowel in prestaties als in ledenaantal. Dit partnerschap vergroot niet alleen onze lokale naamsbekendheid maar versterkt ook onze betrokkenheid bij de gemeenschap."

Presteren op het Veld en Daarbuiten

Ed van Puffelen, vestigingsdirecteur van hallo onderdeel Aumatics, benadrukt het belang van de vereniging in de Haagse regio en de cruciale rol van sponsors in het succes op en buiten het veld. "Onze bijdrage aan V.U.C. reflecteert onze toewijding aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, een principe dat we ook bij onze samenwerking met AZ hebben toegepast."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!