Wouter Hoeffnagel - 13 maart 2024

Aston Martin Aramco Formula One kiest voor AI-aangedreven oplossingen SentinelOne

Het Aston Martin Aramco Formula One-team breidt zijn bestaande samenwerking met SentinelOne uit. De partijen gaan een meerjarige samenwerking aan.

Aston Martin Aramco Formula One kiest voor AI-aangedreven oplossingen SentinelOne image

In 2021 keerde het Aston Martin Aramco Formula One-team terug in de Formule 1 en kondigde SentinelOne aan als officiële cybersecurity-partner. Het team breidt deze samenwerking nu uit met een meerjarige overeenkomst. Hierbij vormt SentinelOne de kern van de inspanningen van het team om de veiligheid, beveiliging en het succes op en naast het circuit op de AMR Technology Campus te bevorderen.

Gegevens veilig houden

Aston Martin Aramco draait op data. Het team verwerkt grote hoeveelheden data binnen een grote en complexe infrastructuur. Om concurrerend te blijven, moeten al deze gegevens volledig beveiligd zijn. Als officiële Cybersecurity Partner levert SentinelOne AI-aangedreven beveiligingsoplossingen waarmee het team op basis van de inzichten actie kan ondernemen om elk endpoint, IoT-apparaat en cloud-workload te beschermen met intelligentie en snelheid.

In de uitgebreide samenwerking zet Aston Martin Aramco het SentinelOne Singularity Platform in om zijn cybersecurity-aanpak te veranderen en zijn activiteiten veilig te houden in een steeds evoluerend dreigingslandschap. Meer informatie over de samenwerking is hier beschikbaar.

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!