Witold Kepinski - 14 maart 2024

Microsoft Copilot for Security is vanaf 1 april 2024 beschikbaar

Microsoft kondigt de AI-assistent Copilot for Security aan, een belangrijke stap in het nieuwe tijdperk van AI en cybersecurity. Microsoft Copilot for Security is de eerste generatieve AI-securityoplossing en focust zich op veelvoorkomende en tijdrovende taken, waardoor security- en IT-professionals zich op andere taken kunnen focussen.

Microsoft Copilot for Security is vanaf 1 april 2024 beschikbaar image

Copilot for Security is per 1 april algemeen beschikbaar. Met de toepassing kunnen security professionals sneller en nauwkeuriger werken, aldus Microsoft. Onderzoek wijst uit dat securityanalisten 22% sneller en 7% procent nauwkeuriger zijn wanneer ze Copilot inschakelen voor standaard securitytaken. Dit betekent dat er meer tijd overblijft voor andere taken.

Oplossing krapte arbeidsmarkt

AI-tools zoals Copilot for Security kunnen volgens Microsoft de kloof tussen vraag en aanbod van securityprofessionals overbruggen door de drempel voor aspirant-securityprofessionals te verlagen.

Pay-as-you-go

Microsoft introduceert een pay-as-you-go licentiemodel dat Copilot for Security toegankelijk maakt voor een breed scala aan organisaties.

Lees meer over Copilot for Security in dit blog.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!