Witold Kepinski - 19 maart 2024

Planon Real Estate Management for SAP S/4HANA ook als SAP Endorsed App

Planon kondigt de release van zijn Planon Real Estate Management for SAP S/4HANA oplossing aan, een SAP Endorsed App binnen het Industry Cloud Portfolio van SAP. De oplossing biedt een breed scala aan mogelijkheden voor vastgoedmanagement en is geïntegreerd met SAP S/4HANA. Dit helpt organisaties om hun vastgoedstrategie te optimaliseren en slimme, duurzame gebouwen te beheren. Tegelijkertijd integreert de software financiële vastgoeddata automatisch in bedrijfsbrede accounts, aldus Planon.

Planon Real Estate Management for SAP S/4HANA ook als SAP Endorsed App image

“Vastgoed heeft een aanzienlijke impact op de financiën van de meeste organisaties. Tot nu toe waren echter handmatige processen of specifiek aangepaste softwaretoepassingen vereist voor het opnemen van data over vastgoedcontracten, huurovereenkomsten en activiteiten in bedrijfsbrede accounts,” aldus Pierre Guelen, CEO en oprichter van Planon. “Met Planon Real Estate Management for SAP S/4HANA kunnen organisaties die draaien op SAP-technologie optimaal gebruikmaken van de mogelijkheden van het Planon-platform voor volledige, automatisch gegenereerde zichtbaarheid en rapportage van financiële vastgoeddata.”

Deze release van Planon Real Estate Management for SAP S/4HANA vormt een belangrijke mijlpaal in het partnerschap van Planon en SAP. De release activeert een brede set Cloud ERP-mogelijkheden om vastgoedportfolio's duurzamer te maken en tegelijkertijd toegang tot de bijbehorende data te verbeteren.

SAP Endorsed Apps vormen een aparte categorie oplossingen binnen het partner-ecosysteem van SAP. Deze apps leveren een oplossing voor cruciale uitdagingen van klanten en bieden toegevoegde waarde voor allesomvattende bedrijfsoplossingen om maximaal te kunnen profiteren van alle activiteiten.

Jan Gilg, President en Chief Product Officer Cloud ERP van SAP, merkt op: “De release van Planon Real Estate Management for SAP S/4HANA Cloud onderstreept de kracht van samenwerking en innovatie in Cloud ERP. Deze oplossing stroomlijnt niet alleen de integratie van vastgoeddata in het hart van de bedrijfsactiviteiten, maar maakt voor organisaties ook de weg vrij om de toekomst van slim en duurzaam gebouwbeheer vol vertrouwen tegemoet te treden. Samen met Planon zetten we de nieuwe standaard voor vastgoedmanagement in het digitale tijdperk.”

Om organisaties in staat te stellen zich te ontwikkelen tot een intelligente onderneming, breidt SAP zijn verticale oplossingen uit met een ecosysteem van industry cloud-oplossingen. De oplossingen maken gebruik van het SAP Business Technology Platform (SAP BTP), met geavanceerde technologieën, en zijn interoperabel met de intelligente suite van SAP. Planon werkt samen met SAP om aanbod te creëren dat voldoet aan de specifieke eisen van de vastgoedsector om klanten te voorzien van tools die hen helpen positieve bedrijfsresultaten te behalen.

SAP Endorsed Apps zijn premium gecertificeerd door SAP met extra beveiliging, grondige tests en metingen aan de hand van benchmarks. Endorsed apps zijn bedoeld om waarde te leveren met de gewenste resultaten, aldus Planon.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!