Witold Kepinski - 19 maart 2024

HPE introduceert end-to-end AI-native portfolio voor Generative AI

Hewlett Packard Enterprise (HPE) kondigt updates aan voor haar AI-nativeportfolio om het gebruik van generative AI- (GenAI), deep learning- en machine learning (ML)-applicaties te bevorderen.

HPE introduceert end-to-end AI-native portfolio voor Generative AI image

De enterprise-klasse software- en hardwareoplossingen van HPE en NVIDIA versnellen ontwikkeling en toepassing van GenAI-applicaties

Beschikbaarheid van twee HPE en NVIDIA full-stack GenAI-oplossingen: Deze oplossingen zijn ontworpen om de ontwikkeling en implementatie van GenAI-applicaties te versnellen.

Een vooruitblik op HPE Machine Learning (ML) Inference Software: Deze software staat bedrijven toe om snel en veilig schaalbare ML-modellen te implementeren.

Een enterprise retrieval-augmented generation (RAG) referentiearchitectuur: Deze architectuur helpt bedrijven die snel GenAI-applicaties moeten bouwen en implementeren die privédata bevatten.

Ondersteuning om toekomstige producten te ontwikkelen gebaseerd op het nieuwe NVIDIA Blackwell platform: HPE ontwikkelt toekomstige producten op het recent aangekondigde NVIDIA Blackwell platform, die een tweede generatie Transformer Engine gebruikt om GenAI-workloads te versnellen.

Deze updates leveren de belofte van GenAI en verbeteren de volledige AI-levenscyclus. De oplossingen zijn hybride, van het training en tuning van modellen op locatie, in een colocatie-faciliteit of de publieke cloud, tot inferencing aan de edge. AI is een hybride cloudworkload, en HPE en NVIDIA leveren AI-software en -hardwareoplossingen die klanten helpen met het versnellen van ontwikkeling en implementatie van GenAI van concept tot productie.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
BN en BW Anderswerken 15-05-2024 tm 31-05-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!