Witold Kepinski - 20 maart 2024

Partner Content: Power Apps Adoptiestrategie: Wanneer, Waar en Hoe te Beginnen

Infopulse, onderdeel van het toonaangevende Noordse digitale dienstenbedrijf Tietoevry, is een internationale leverancier van diensten op het gebied van softwareontwikkeling, kwaliteitsborging van software, intelligente automatisering, slimme inzichten en geavanceerde gegevensanalyse.

Partner Content: Power Apps Adoptiestrategie: Wanneer, Waar en Hoe te Beginnen image

Infopulse

Als officiële Microsoft-partner helpt Infopulse organisaties om Power Apps te benutten voor het bouwen van bedrijfstoepassingen en het automatiseren van processen in-house. De IT-dienstverlener presenteert deze praktische handleiding door gecertificeerde experts die alle belangrijke aspecten van de adoptie van Microsoft Power Apps behandelt en de platformcomponenten afstemt op specifieke zakelijke behoeften.

Het uitgebreide eBook over de low-code benadering, geschreven door experts van Infopulse, brengt alle informatie die u nodig heeft over Microsoft Power Apps. Ontdek de essentie van Power Apps en hoe u low-code en code-first mogelijkheden als een professional kunt combineren. Vind een exclusieve voorbereidingsgids van Infopulse om van een idee naar een app te gaan - aan het einde van het eBook.

Download dit eBook om te ontdekken:
• Wat Power Apps is

• Wanneer Power Platform te selecteren

• Waar Power Apps echte voordelen biedt

• Bedrijfsprocessen die u kunt automatiseren

• Hoe Power Apps te gebruiken voor uw eigen goed

• +Bonus! Een op aanvraag opname van ons laatste webinar waarin we de low-code benadering vergelijken met conventionele maatwerkontwikkeling

Het how-to eBook is een waardevolle gids voor professionals in de landbouw, financiële dienstverlening en de maakindustrie die silo-communicatiepatronen willen elimineren en complexe procesnetwerken willen vereenvoudigen. Tegen een fractie van de kosten kunt u de productiviteit verbeteren en innovatie stimuleren door aangepaste toepassingen te creëren die zijn afgestemd op uw unieke behoeften zonder uitgebreide programmeervaardigheden.

Download het eBook om te leren hoe u moeiteloos low-code platforms kunt combineren met code-first mogelijkheden en uw budgetten kunt besparen!

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!