Witold Kepinski - 22 maart 2024

TD Synnex versnelt levering refurbished Cisco apparatuur voor circulaire IT-economie

TD Synnex gaat voortaan Cisco Refresh-voorraad aanhouden in hun eigen logistieke faciliteiten, klaar om sneller naar partners te worden verstuurd. Dit moet de circulaire economie in de IT-sector een boost geven.

TD Synnex versnelt levering refurbished Cisco apparatuur voor circulaire IT-economie image

Door de voorraad dichter bij de partners te brengen, verkort TD Synnex de levertijden en verbetert de transparantie over de beschikbaarheid van producten. Hierdoor kunnen partners milieuvriendelijkere oplossingen makkelijker in hun aanbod opnemen.

Sam Paris, vicepresident security en networking bij TD Synnex, benadrukt: "Hoewel de producten eerder gebruikt kunnen zijn, is er geen concessie gedaan aan kwaliteit, prestaties of upgrademogelijkheden. We brengen onze bedrijfsfilosofie rondom circulaire economie tot leven door onze partners in de branche te helpen afval te minimaliseren en succesvol te zijn in de markt."

Uit het nieuwste TD Synnex Directions of Technology Report blijkt dat 69 procent van de kanaalpartners aangeeft dat ESG-overwegingen (Environmental, Social, and Governance) nu een rol spelen bij de aanschaf van IT-apparatuur. Bovendien plant 33 procent van de partners in de komende twaalf maanden te investeren in product lifecycle management.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!