Witold Kepinski - 25 maart 2024

Vertiv sluit zich aan bij het partnernetwerk van NVIDIA

Vertiv, leverancier van kritieke digitale infrastructuur en continuïteitsoplossingen, heeft de status van Solution Advisor: Consultant verworven binnen het NVIDIA Partner Network (NPN). Hiermee krijgen meer organisaties toegang tot de expertise van Vertiv en zijn volledige aanbod van oplossingen voor koeling en stroomvoorziening voor datacenters.

Vertiv sluit zich aan bij het partnernetwerk van NVIDIA image

NPN is een wereldwijd programma voor technologiepartners met oplossingen die op basis van technologie van NVIDIA zijn ontwikkeld of daardoor worden ondersteund. Vertiv voegt zich bij het netwerk van toonaangevende softwarefabrikanten, aanbieders van clouddiensten, solution providers en systeemintegrators voor het delen van zijn expertise in oplossingen voor de unieke infrastructuuruitdagingen die gepaard gaan met steeds snellere technologische toepassingen. NPN biedt partners technische ondersteuning, training en kansen voor samenwerking en helpt hen om hun klanten van innovatieve oplossingen te voorzien.

“Vertiv werkt al enkele jaren samen met NVIDIA op het gebied van research & development en techniek”, zegt Giordano Albertazzi, CEO van Vertiv. “Het doel is om innovatieve oplossingen te ontwerpen die de wereldwijde inzet van de technologie van NVIDIA mogelijk maken. Met de combinatie van ons leiderschap in oplossingen voor koeling en stroomvoorziening voor datacenters en de geavanceerde platforms van NVIDIA voldoen we aan de eisen van de meest rekenintensieve workloads. Daarnaast bieden we ondersteuning voor de wereldwijde implementatie van infrastructuur voor AI-toepassingen. Momenteel werken we samen aan de ontwikkeling van geavanceerde oplossingen voor vloeistofkoeling voor datacenters die voor snelle rekenkracht gebruikmaken van de GB200 NVL72-systemen van NVIDIA.”

Vertivs high density infrastructuuroplossingen voor koeling en stroomvoorziening ondersteunen de nieuwe generatie van GPU’s die een uiterst veilige en snelle verwerking van intensieve AI-workloads combineren met high availability. Het aanbod van technologieën voor vloeistofkoeling van Vertiv omvat onder meer het koelsysteem Vertiv Liebert XDU, de indoor chiller in splituitvoering Vertiv Liebert XDM en de Vertiv Liebert DCD, een vloeistof-naar-vloeistof-warmtewisselaar voor montage op de achterdeur van serverracks. Deze oplossingen komen tegemoet aan de eisen van een breed scala aan datacentertoepassingen. De Vertiv Geist-reeks van power distribution units (PDU’s) is nu uitgebreid om een hoger stroomverbruik binnen racks mogelijk te maken, het ruimteverbruik in het datacenter te verminderen en toch een hoge efficiëntie te behouden.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!