Witold Kepinski - 26 maart 2024

Veeam ProPartner Awards zijn uitgereikt

Veeam Software, speler in dataprotectie en ransomwareherstel, kondigt de winnaars aan van de 2023 Veeam ProPartner Awards in Nederland. Met deze awards viert Veeam de prestaties van Veeam Value-Added Resellers (VAR) en Veeam Cloud & Service Provider (VCSP) partners.

Veeam ProPartner Awards zijn uitgereikt image

Veeam is er als partner-first organisatie enorm trots op deze partners te erkennen voor hun essentiële rol in het ondersteunen van klanten en voor het gebruikmaken van de mogelijkheden van de producten en diensten van Veeam. De award-winnaars hebben succesvol radicale veerkracht geleverd aan hun klanten, waardoor verbeterde bescherming en herstel van workloads, data en applicaties is gewaarborgd.

Robert Jan Dullaart, Director Channel Benelux & Nordics bij Veeam: "Elke organisatie draait tegenwoordig op data. Het beschermen van die data en ervoor zorgen dat deze snel hersteld kunnen worden als er iets fout gaat, is een absolute prioriteit. Volgens de bevindingen van het Veeam Data Protection Trends Report, heeft 76% van de organisaties vorig jaar te maken gehad met een cyberaanval. Het is niet de vraag óf, maar wanneer er een aanval zal plaatsvinden. Dit onderstreept de noodzaak voor een betere cyberveerkracht - hetzij door interne inspanningen, hetzij met de hulp van gespecialiseerde ondersteuning van derden.”

“Bij Veeam geloven we dat cyberveerkracht een collectief streven is. Vanaf het begin is het Veeam ProPartner Network ontworpen als een wederzijds voordelig framework. Het biedt partners de tools die zij nodig hebben om te voldoen aan de dataprotectie- en herstelbehoeften van hun klanten, terwijl ze tegelijkertijd voorspelbare en winstgevende bedrijfsgroei bevorderen. We hebben een diepe waardering voor onze lokale partners, wiens bijdrage een belangrijke rol heeft gespeeld in onze gedeelde prestaties in 2023. Ik feliciteer de winnaars van dit jaar die zichzelf hebben overtroffen.”

De volgende partners hebben een Veeam ProPartner Award gewonnen:

  • Distributor of the Year: TD Synnex
    Voor distributeurs die in 2023 de hoogste gemiddelde (over)score op hun MBO’s hebben behaald.
  • Aggregator of the Year: TD Synnex
    Voor aggregators die in 2023 de hoogste gemiddelde (over)score op hun MBO’s hebben behaald.
  • Most Significant Project of the Year: Open Line
    Voor de partner (VAR of VCSP) die in 2023 een bijzonder project heeft geïdentificeerd, gemanaged en succesvol afgerond.
  • Best VCSP Partner of the Year: Previder
    Voor de partner die een grote bijdrage heeft geleverd aan de popularisering van cloudtechnologieën in 2023 en die aan de volgende eisen voldoet: Min VRA 100K, grootste groei in point-consumptie, certificeringen en productdiversiteit.
  • Partner of the Year: SLTN
    Voor de partner die in 2023 de grootste omzet, # dealregistraties, # netto New Deal-registraties en # certificeringen heeft gegenereerd.

Het ProPartner-netwerk van Veeam is een wereldwijde community van individuen en organisaties die een gezamenlijke toewijding delen om bedrijven te helpen hun cyberveerkracht te verbeteren, aldus Veeam. Met uitgebreide mogelijkheden in het B2B-technologielandschap worden partners ondersteund door het dataprotectie- en ransomwareherstelplatform. In samenwerking met haar partners zorgt Veeam ervoor dat organisaties de tools en expertise hebben die nodig zijn om de uitdagingen van het digitale landschap van vandaag aan te gaan, aldus Veeam.

Bezoek de website om meer te lezen over het Veeam ProPartner Network.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!