Witold Kepinski - 30 maart 2024

Levi9 gaat partnerschap aan met Controlant

Levi9 is verheugd zijn partnerschap met Controlant, de wereldwijde pionier op het gebied van de farmaceutische supply chain, aan te kondigen. Dit partnerschap zal de weg vrijmaken voor de volgende fase van digitale transformatie in de farmaceutische industrie, aldus Levi9.

Levi9 gaat partnerschap aan met Controlant image

Controlant, bekend om zijn geavanceerde, farmaceutisch gevalideerde oplossingen, waaronder het Aurora-platform, geavanceerde bewakingsapparaten en operationele diensten die kosten reduceren, heeft een cruciale rol gespeeld in de transformatie van farmaceutische toeleveringsketens. Ze hebben verspilling geëlimineerd en patiëntveiligheid gewaarborgd door ongeëvenaarde real-time zichtbaarheid. Hun inzet voor duurzaamheid en innovatieve technologieën zoals real-time interventie, supply chains zonder afval en datagestuurde automatisering heeft hen een vertrouwde positie opgeleverd bij 's werelds top farmaceutische bedrijven.

De samenwerking is gericht op het oprichten van een gespecialiseerd "Platformintegraties" team onder het befaamde TaaS (Team-as-a-Service) model van Levi9. De primaire missie van dit gespecialiseerde team is de ontwikkeling van diverse integraties met platformen van derden. Deze integraties zullen de binnen het Aurora-platform van Controlants gegenereerde data aanzienlijk verrijken en verbeteren, waardoor farmaceutische bedrijven nog uitgebreidere inzichten, cruciale analyses en een grotere efficiëntie in hun toeleveringsketenprocessen krijgen.

"We zijn ongelooflijk enthousiast over dit partnerschap," zei Ben Ruck, Industriedirecteur bij Levi9. "De expertise van Controlant in de digitalisering van de farmaceutische toeleveringsketen, gecombineerd met de bewezen staat van dienst van Levi9 in het bouwen van dergelijke digitale platforms, belooft nieuwe industriestandaarden te stellen."

"We blijven toegewijd aan continue innovatie om de veilige, transparante, efficiënte en duurzame levering van medicijnen en vaccins aan patiënten over de hele wereld mogelijk te maken. In partnerschap met Levi9 kunnen we onze mogelijkheid versterken om bewezen oplossingen te leveren voor 's werelds toonaangevende farmaceutische bedrijven en logistieke dienstverleners, waardoor hun toeleveringsketens getransformeerd worden," zei Gunnar Sigurdson, Directeur van Systems Architecture bij Controlant.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!