Witold Kepinski - 31 maart 2024

CrowdStrike en HCLTech sluiten partnership

CrowdStrike en HCLTech hebben een nieuw strategisch partnerschap aangekondigd om de MDR-oplossingen (Managed Detection and Response) van HCLTech te versterken met het AI-gebaseerde CrowdStrike Falcon XDR-platform. De samenwerking stelt HCLTech in staat om alle aspecten van het Falcon-platform te leveren, waardoor organisaties ondersteund worden in de transformatie van cybersecurity over apparaten, identity, cloud, data, next-gen SIEM en nog veel meer, onder leiding en beheer van HCLTech.

CrowdStrike en HCLTech sluiten partnership image

Volgens het CrowdStrike 2024 Global Threat Report nemen cyberaanvallen toe en worden ze steeds sneller, slinkser en geavanceerder. Generative AI heeft de potentie om activiteiten van aanvallers te versterken, waardoor aanvallers van alle niveaus worden uitgerust met geavanceerde vakmanschap. Tegelijkertijd heeft het groeiende tekort aan cybersecurity-vaardigheden en gebrek aan middelen invloed op de security-activiteiten van veel organisaties, waardoor het risico op een datalek toeneemt. Om zich tegen moderne bedreigingen te beschermen, hebben klanten AI-native technologie nodig, naast de voordelen van een beheerde security-soplossing om de complexiteit te verminderen en als krachtige multiplier te dienen voor security- en IT-teams. De combinatie van de eersteklas MDR-experts van HCLTech met het Falcon-platform levert de security die klanten nodig hebben om inbreuken te stoppen.

"Het leveren van een Dynamische Cybersecurity Posture staat centraal in onze oplossingen en de samenwerking met CrowdStrike versterkt deze ontwikkeling voor onze klanten," aldus Amit Jain, executive vice president en global head of cybersecurity bij HCLTech. "Het bewezen CrowdStrike Falcon XDR-platform zal onze bestaande managed services-oplossingen aanvullen nu we onze krachten bundelen om een sterke verdediging tegen cyberbedreigingen te ontketenen. Dit partnerschap versterkt het leiderschap van HCLTech op het gebied van Cybersecurity Services en benadrukt onze toewijding aan het leveren van een weerbare Digital Foundation voor onze klanten wereldwijd."

"Organisaties over de hele wereld kiezen het AI-native Falcon-platform om hun cybersecurity te transformeren en te consolideren", zegt Daniel Bernard, chief business officer bij CrowdStrike. "Ons partnerschap met HCLTech breidt het bereik van het Falcon-platform uit naar nieuwe klanten en markten, versnelt de consolidatie van uitgaven en verbetert de operationele efficiëntie. We zijn trots op het succes dat we ervaren met HCLTech en kijken uit naar de kansen die voor ons liggen – samen op een missie om 's werelds grootste ondernemingen te beveiligen op het winnende platform voor cybersecurity."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!