Witold Kepinski - 03 april 2024

Kramer werkt samen met AV/IT-distributeur Van Domburg Partners

Kramer, een bedrijf op het gebied van audiovisuele ervaringen, heeft zijn distributiepartnerschap in Nederland en België aangekondigd met Van Domburg Partners, een distributeur met toegevoegde waarde van AV/IT-multimediatechnologie.

Kramer werkt samen met AV/IT-distributeur Van Domburg Partners image

Van draadloze presentatie en collaboration, cloud managed kamerbediening, tot webgebaseerd AV-netwerkbeheer: Kramer zegt een nieuwe standaard voor AV/IT-convergentie te zetten op een open ecosysteem. Het bedrijf streeft ernaar de beste producten, oplossingen en diensten te leveren en blijft de favoriete keuze voor de zakelijke, onderwijs- en overheidsmarkten.

Met dit nieuwe partnerschap zal Van Domburg Partners het portfolio van Kramer op de markt brengen, distribueren en ondersteunen en tegelijkertijd de meest intuïtieve audiovisuele ervaringen leveren via zijn brede netwerk van resellers, integrators, consultants en installateurs in de Benelux. Klanten hebben nu toegang tot een toegewijd team dat end-to-end audiovisuele technologieën biedt met ondersteuning die hun bedrijf vooruit helpt.

Het partnerschap valt onder het nieuwe ENGAGE Partnerprogramma van Kramer, ontworpen om het netwerk (van partners) in staat te stellen te groeien, versnellen, winst te maken en te excelleren. Het programma betrekt distributeurs, systeemintegrators en value add resellers om de groei en winst te stimuleren via adoptie, training, certificering en marketinginspanningen van het Kramer-productportfolio. Geaccrediteerde partners profiteren van verschillende voordelen en incentives, zoals marketingontwikkelingsfondsen en kortingen op speciale apparatuur.

Brooke Ellingworth, directeur Channels EMEA bij Kramer, legt uit: “Vandaag is een bijzondere dag in de evolutie van Kramer met de benoeming van Van Domburg Partners. Als voorkeursdistributeur voor AV en UCC Solutions is Van Domburg Partners de perfecte partner voor Kramer om ons bereik uit te breiden, de groei te versnellen en de beste ondersteuning te bieden aan channelpartners in lijn met onze strategie. Ik ben enthousiast over de kans die voor ons ligt en kijk uit naar ons wederzijds succes.”

Richard Goedhart, General Manager bij Van Domburg Partners, is er trots op Kramer toe te voegen aan de groeiende portefeuille van Van Domburg Partners. “Deze nieuwe samenwerking met Kramer is een geweldige aanvulling op ons portfolio en stelt ons in staat onze klanten het volledige en gerenommeerde Kramer-assortiment aan te bieden”, aldus Richard. “Wij zien dat dit een grote toegevoegde waarde is en deze nieuwe samenwerking biedt grote mogelijkheden voor een succesvolle en langdurige samenwerking met Kramer.”

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!