Witold Kepinski - 03 april 2024

Detron Zetacom groep lanceert nieuw label voor software development

DITCO, een detacheringsbedrijf voor IT-consultants en onderdeel van de Detron Zetacom groep, breidt haar portfolio uit met een nieuw label gericht op software development. De toenemende vraag naar software developers was de aanleiding voor de lancering van dit nieuwe label.

Detron Zetacom groep lanceert nieuw label voor software development image

“We zien een enorme groei in de vraag naar gekwalificeerde software developers,” zegt Erik Polko, Directeur van DITCO en DEVCO. “Met ons nieuwe label kunnen we beter inspelen op deze behoefte en onze klanten de juiste expertise bieden voor hun software development projecten.”

Het nieuwe label van DITCO, genaamd DEVCO, richt zich op het detacheren van met name Back-end en Full-stack developers met een specialisatie op .NET en Java technologie.

DEVCO heeft een ervaren team professionals die de juiste software developer kan vinden voor elk project. Het team werkt nauw samen met de klant om de behoeften te begrijpen en de perfecte kandidaat te vinden.

“We zijn ervan overtuigd dat ons nieuwe label een waardevolle toevoeging is aan ons portfolio,” zegt Jan-Willem Baakman, Business Manager DEVCO, “We zien dat het unieke concept van DEVCO ervoor zorgt dat software developers zich graag aan onze organisatie binden en we kijken er dan ook naar uit om onze klanten te helpen met hun software development projecten. Wij bieden hen de expertise die ze nodig hebben om succesvol te zijn.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!