Witold Kepinski - 03 april 2024

TD SYNNEX biedt Jamf MDM oplossingen voor Apple devices

TD SYNNEX heeft een nieuwe overeenkomst gesloten met Jamf, een aanbieder van MDM-oplossingen voor Apple-apparaten. Partners van de distributeur in Europa hebben nu de beschikking over het volledige productassortiment van Jamf. Jamf help bedrijven de implementatie en het beheer van Apple-apparaten in hun omgevingen te stroomlijnen en de beveiliging, naleving en efficiëntie van hun Apple-ecosysteem te waarborgen.

TD SYNNEX biedt Jamf MDM oplossingen voor Apple devices image

Partners van TD SYNNEX krijgen de beschikking over uitgebreide training in de portfolio van Jamf, met de benodigde hulpbronnen, training en support om meerwaarde aan hun klanten te leveren met gestroomlijnde procedures voor offerteaanvragen, de aankoop van licenties en registratie van deals.

Het Jamf-aanbod van TD SYNNEX bestaat onder meer uit Jamf Pro, een uitgebreide MDM-oplossing voor geïntegreerd eindpuntbeheer voor bedrijven met grote aantallen Apple-apparaten, en Jamf Now, een gestroomlijnde MDM-oplossing voor kleine bedrijven en organisaties. Daarnaast worden ook beveiligingsoplossingen van Jamf geboden, zoals Jamf Connect voor naadloze, beveiligde verbinding met Zero Trust-netwerktoegang, en Jamf Protect voor dreigingspreventie en beveiliging van eindpunten.

Stef Van Langendonck, Vice-President Apple Solutions, Europe bij TD SYNNEX vertelt: "De producten van Jamf zijn een uitgelezen kans voor partners die hun gespecialiseerde aanbod Apple-apparaten voor bedrijven, met name het MKB, willen uitbreiden. Onze uitgebreide training voor partners, de gestroomlijnde klantervaring van ons digitale salesplatform InTouch Software Store en de kennis van onze speciale teams vormen de perfecte combinatie om het bereik van de oplossingen van Jamf in Europa uit te breiden.”

"Jamf streeft ernaar organisaties in staat te stellen hun werk te vereenvoudigen. Dit bereiken we door ze het enige platform te bieden met een allesomvattende oplossing voor het beheer en de beveiliging van een Apple-omgeving. De oplossing levert bedrijfsbrede beveiliging, is gebruiksvriendelijk en waarborgt de persoonlijke privacy”, aldus Henry Patel, Chief Strategy Officer bij Jamf. “Dankzij onze samenwerking met TD SYNNEX kunnen we nu nog meer bedrijven voorzien van de oplossingen die ze nodig hebben om hun medewerkers de technologie te geven die ze willen, en tegelijkertijd hun bedrijf beveiligd te houden."

De oplossingen van Jamf zijn via TD SYNNEX beschikbaar in de volgende landen: Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Noorwegen, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!