Witold Kepinski - 03 april 2024

DNSFilter breidr partnerschap uit met DCC Nederland in de Benelux

DNSFilter kondigt de samenwerking met DCC Nederland BV aan. Door deze distributieovereenkomst zijn managed service providers (MSP's), resellers en (middelgrote) bedrijven in de Benelux in staat om hun beveiliging van een extra laag te voorzien door DNSFilter actief in te zetten.

DNSFilter breidr partnerschap uit met DCC Nederland in de Benelux image

DCC Nederland is een value-added distributeur die producten en diensten levert aan MSP’s, resellers, systeemintegrators en automatiseringsbedrijven. DCC heeft voor DNSFilter gekozen omdat het een oplossing is die door het intuitieve dashboard makkelijk te implementeren is. En met name voor MSP’s interessant is de mogelijkheid om DNSFilter volledig white label in te zetten. Dit partnerschap stelt IT leveranciers in staat om DNS filtering aan hun portfolio toe te voegen, waardoor zij een betere beveiligingspropositie voor hun klanten beschikbaar hebben.

Het gevolg van het partnerschap tussen DNSFilter en DCC Nederland BV is onder andere:

● Managed services partners (MSP's) kunnen de native oplossing nu rechtstreeks aan hun portfolio toevoegen.

● Channel Partners kunnen nu DNSFilter aan hun portfolio toevoegen om hun klanten te helpen bij het beveiligen van hun omgevingen.

● DNSFilter-klanten hebben toegang tot lokale ondersteuning, zowel technisch als commercieel.

● Alle gebruikers van DNSFilter hebben toegang tot een 'hands-off' benadering van beveiliging. Ze voegen niet alleen ‘set en forget’ filters toe om een betere beveiligingspositie te creëren, maar ze implementeren ook een uiterst effectieve oplossing de geen extra computer resources kost en waar de gebruikers niets van merkt.

Richard van Zundert (foto), business development manager, managed security services & IT Security: “DNS-filtering is een belangrijke verdedigingslaag tegen bedreigingen van buitenaf. Sommigen zeggen dat het zelfs een van de belangrijkste beschermingslagen voor organisaties is. Binnen DCC Nederland hebben we focus op security producten en diensten die toegevoegde waarde bieden aan channelpartners. DNSFilter voldoet aan alle eisen: het is gebruiksvriendelijk, gericht op channel partners en partners kunnen het volledig white labelen. Bovendien is het wereldwijd de snelste DNS Resolver.

DNS-filtering is een niet te onderschatten beschermingslaag want het beschermt organisaties in een vroeg stadium, nog voordat kwaadaardige bestanden of aanvallen überhaupt het lokale netwerk binnen kunnen komen. DNSFilter brengt meerwaarde voor onze bestaande en nieuwe partners op een gebied waar wij nog niet aanwezig waren. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en het partnermodel.”

Daniel McClean, Director of International Sales van DNSFilter: “DNSFilter heeft een missie om zijn producten en oplossingen aan elke klant, elke afzonderlijke dienstverlener en elke partner aan te bieden. Onze samenwerking met DCC Nederland bevordert deze missie en levert tegelijkertijd een cruciaal aspect van cyberbeveiliging aan in de Benelux-regio.”

“DCC is een geweldige vertegenwoordiger van ons merk in de regio. Ze hebben een ongeëvenaard bereik binnen hun lokale markt. DCC begrijpt de vereisten van hun partners. Het is een natuurlijke evolutie van DNSFilter in de regio om hierin samen te werken met DCC Nederland BV.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!