Witold Kepinski - 04 april 2024

4PS opent nieuwe vestiging in Zweden

4PS, softwareleverancier voor de bouwnijverheid, zet zijn internationale koers voort met de start van 4PS Construction Software AB in Zweden. Een team van toegewijde experts zal vanuit Gothenburg de Zweedse bouwnijverheid ondersteunen bij het digitaliseren, optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen.

4PS opent nieuwe vestiging in Zweden image

4PS, opgericht in 2000 in Nederland en sinds 2023 onderdeel van de Hilti Group, is een toonaangevende speler op de Nederlandse markt en heeft inmiddels zijn activiteiten uitgebreid naar het Verenigd Koninkrijk, België en Duitsland. Met meer dan 70.000 dagelijkse softwaregebruikers heeft 4PS een sterke reputatie opgebouwd door zijn diepgaande expertise in de branche. Deze start in Zweden bevestigt de ambitie van 4PS om ook internationaal marktleider te worden als digitaliseringspartner voor de bouwnijverheid.

Realiseren van internationale groeiambities

Johan Bakker, Directeur Sales & Marketing bij 4PS, vertelt over deze nieuwe stap: “De start van 4PS in Zweden is voor ons een geweldige kans om in Zweden de bouwnijverheid te ondersteunen met onze innovatieve software-oplossingen. We zijn erg verheugd dat we ons, gesterkt door de Hilti Group, kunnen focussen op het realiseren van onze internationale groeiambities. Deze start in Zweden brengt 4PS en Hilti dichter bij het doel om de leidende digitaliseringspartner in Europa te worden.”

Paula Middelkoop, Directeur Product en Development, licht toe: “Met onze cloudsoftware-oplossingen kunnen bouwbedrijven hun bedrijfsprocessen efficiënter en duurzamer maken. De Zweedse bouwnijverheid kan met 4PS vertrouwen op softwareoplossingen van een leverancier met een langetermijn oriëntatie en een sterke toewijding aan innovatie.”

Een team van experts van 4PS International zal de start-up in Zweden begeleiden en een lokaal team opbouwen om vanuit Gothenburg de Zweedse bouwnijverheid te ondersteunen in de verdere digitalisering.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!