Witold Kepinski - 09 april 2024

AddSecure breidt ISO 27001 certificering uit

AddSecure, een leverancier van veilige IoT-connectiviteit en end-to-end oplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf met succes de reikwijdte van zijn ISO 27001 certificering (ISO/IEC 27001:2022) heeft uitgebreid naar de activiteiten van de gehele Smart Alarms business unit in heel Europa en alle bedrijfsfuncties binnen de Groep. Dit is een aanvulling op de bestaande certificering van de managementsystemen die de activiteiten van de Smart Transport business unit in het Verenigd Koninkrijk en de activiteiten van de Smart Mobility business unit in Nederland ondersteunen.

AddSecure breidt ISO 27001 certificering uit image

Deze internationaal erkende norm, die is geverifieerd door een onafhankelijke externe beoordelaar, biedt een systematische aanpak voor het beheer van gevoelige bedrijfsinformatie en waarborgt de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid ervan binnen het beheersysteem van AddSecure.

Het ISO 27001-raamwerk zorgt er ook voor dat de juiste beveiligingscontroles worden uitgevoerd om informatie te beschermen tegen corruptie of verlies en stelt robuuste procedures op om datalekken en diefstal te voorkomen en om risico's voor de beveiliging van informatiemiddelen te identificeren, beheersen en beheren.

"Deze certificering is de gouden standaard voor informatiebeveiliging en toont AddSecure's voortdurende inzet om prioriteit te geven aan de beveiliging van onze systemen, gegevens en de informatie die onze klanten en partners ons toevertrouwen. We zien dit niet alleen als een validatie van onze huidige werkwijzen, maar ook als een basis voor het behouden van vertrouwen en om voorop te blijven lopen met best practices in de branche," aldus Krister Tånneryd, COO van AddSecure.

AddSecure is een toonaangevende Europese leverancier van veilige IoT-connectiviteit en end-to-end oplossingen en een snel groeiend bedrijf. Sinds de oprichting in 2015 heeft het bedrijf 22 bedrijven overgenomen en blijft het zich richten op verdere uitbreiding. Volledige certificering van alle groepsactiviteiten volgens de ISO 27001-norm in 2026 is een van de belangrijkste strategische prioriteiten van AddSecure Group. Deze inspanningen zullen worden voortgezet wanneer AddSecure nieuwe bedrijven overneemt.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!