Witold Kepinski - 10 april 2024

Clear Mind wordt onderdeel van Total ICT Solutions

Clear Mind IT Consultancy uit Luxwoude in Friesland sluit zich aan bij Total ICT Solutions (TICTS). Als Managed Service Provider (MSP) voor het MKB biedt Clear Mind als totaalleverancier dienstverlening op het gebied van IT, telecom en connectiviteit.

Clear Mind wordt onderdeel van Total ICT Solutions image

Deze aanpak sluit naadloos aan op bij de filosofie van TICTS. TICTS is het onderscheidende one-stop-shop platform op het gebied van IT en telecommunicatie, en een onderdeel van de snelgroeiende MSP familie TSH, zo melden de twee partijen.

Behoefte van de klant

Clear Mind is al jaren een bekend gezicht in de noordelijke provincies van Nederland. Met een ervaren team van experts bedienen zij hun klanten met haar unieke “Experience Excellence” filosie, waarbij de optimale beleving van de eindgebruiker centraal staat. In de afgelopen jaren is Clear Mind uitgegroeid tot zeer gewaardeerd en gerenommeerd partner van KPN, Vodafone en Microsoft. Door het klantgerichte DNA van Clear Mind te combineren met de ondersteuning vanuit TICTS ontstaat precies die synergie die aansluit bij datgene waar de markt om vraagt: één leverancier voor zowel IT, telecom als connectiviteit. Binnen deze samenwerking zijn alle kennis, kunde en middelen beschikbaar om volledig voorbereid te zijn op toekomstige ontwikkelingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de integratie van AI en Copilot binnen de cloudwerkplek of een managed werkplek inclusief de integratie van de telefooncentrale binnen Microsoft Teams.

Volgende stap

Pepijn Lavrijssen, algemeen directeur van Clear Mind is verheugd. “Met deze stap krijgt onze fantastische reis met Clear Mind een passend vervolg. Hierin zal ik als algemeen directeur mijn team blijven leiden, samen met Hein Wuite en Fabian Olieberg. Clear Mind zal autonoom verder blijven groeien met de persoonlijke aanpak die klanten van ons gewend zijn. Dat blijven we doen vanuit ons vertrouwde kantoor in Friesland. Daarbij worden mijn team en ik vanaf nu in de rug gesteund door TICTS. Zo kunnen bewezen concepten, kennis, ervaring en – niet geheel onbelangrijk – afdoende financieel kapitaal ons helpen de beste totaalleverancier te zijn én te blijven in onze regio. Met deze stap borgen we de continuïteit en zijn we samen klaar voor de toekomst!”

Nils Vermeulen, General Manager van TICTS deelt het enthousiasme van Pepijn: “Met Clear Mind hebben we een partij gevonden die, net als wij, overtuigd is van het belang van een optimale klantbeleving, getuige hun visie en waarden. De continue focus op de wensen van de klant en de ambitie om elke dag een beetje beter te worden zijn erg herkenbaar. Het enthousiasme van het team en de no-nonsense aanpak past perfect bij onze visie. Daarnaast heeft Clear Mind een prachtige reputatie opgebouwd met lokale betrokkenheid. Ik heb er erg veel zin in om vanuit deze sterke basis samen verder te gaan bouwen aan de toekomst."

Financiële details over deze transactie worden niet bekend gemaakt.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!