Wouter Hoeffnagel - 11 april 2024

CyberArk ondersteunt MSP's met identity security dashboard

CyberArk introduceert de MSP Console. Met deze nieuwe tool kunnen managed service providers (MSP's) vanuit één dashboard alle klanten bekijken, monitoren en beschermen die gebruikmaken van het CyberArk Identity Security Platform.

CyberArk ondersteunt MSP's met identity security dashboard image

CyberArk's partnernetwerk telt meer dan 1.300 partners wereldwijd, en omvat een groeiend ecosysteem van MSP's. Deze MSP's kunnen nu gebruikmaken van één commandocentrum om identity security-services te schalen om zowel de menselijke als machine-identiteiten van al hun klanten te beschermen.

"In de digitale wereld is de keuze van de juiste MSP bepalend voor al je zakelijke processen. De beslissing heeft niet alleen invloed op de efficiëntie van dagelijkse activiteiten, maar ook op de weerbaarheid tegen het steeds veranderende landschap van bedreigingen", zegt Jan Vanhaecht, partner Risk Advisory bij Deloitte België, en verantwoordelijk voor Deloitte's wereldwijde Digital Identity activiteiten. "Digital Identity by Deloitte, onze volledig beheerde oplossing voor identiteitsbeveiliging, in combinatie met de CyberArk MSP Console, vermindert de onderhoudstijd en -kosten voor het beheer van identiteitsbeveiliging aanzienlijk, waardoor we ons kunnen concentreren op het bieden van de beste identiteitsbeveiliging aan nieuwe en bredere markten."

Intelligente privilege-controles

Het CyberArk Identity Security Platform is gebaseerd op intelligente privilege-controles en beveiligt menselijke en machine-identiteiten die actief zijn in hybride tot multi-cloud omgevingen. Het automatiseert de levenscyclus van deze identiteiten en beveiligt de toegang tot gevoelige gegevens en bedrijfsmiddelen door middel van een Zero Trust-aanpak en door het afdwingen van least privilege.

De nieuwe CyberArk MSP Console maakt verbinding met CyberArk Privilege Cloud-omgevingen om gegevens samen te voegen in een uniforme weergave en biedt single-click toegang tot alle gebruikers en bedrijfsmiddelen, een enkelvoudig dashboard voor account onboarding en een gecentraliseerd zoekfunctie om naar geprivilegieerde accounts en andere identiteiten met rechten te achterhalen. Daarnaast krijgen MSP’s een overzicht van aanpassingen van het toegangsbeleid en het rouleren van referenties en een eenduidige audit van privileged sessies en een logboekoverzicht.

Security-vaardigheden blijven achter

"Uit onderzoek van CyberArk bleek dat bijna een derde van de bedrijven van mening is dat hun eigen security-vaardigheden achterblijven en ze zich niet goed genoeg kunnen verdedigen. Hierdoor gaan steeds meer kleine en middelgrote bedrijven samenwerken met MSP's om cyberrisico's te beperken", zegt Chris Moore, senior vice president global channels bij CyberArk. "De CyberArk MSP Console biedt onze MSP-partners de mogelijkheid om hun identity security services voor klanten te schalen, zodat elke identiteit, zowel mens als machine, wordt beveiligd met het juiste niveau van privilege-controles, op het juiste moment."

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
BN en BW Anderswerken 15-05-2024 tm 31-05-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!