Witold Kepinski - 13 april 2024

Webton sluit zich aan bij Blue Dragon Groep

Webton sluit zich aan bij bureaugroep Blue Dragon om met een breder pakket aan services nog beter in te kunnen spelen op digitale vraagstukken.

Webton sluit zich aan bij Blue Dragon Groep image

Webton is al 25 jaar specialist in webdesign en online marketing. Op de klantenlijst staan merken zoals Eshuis Accountants, Hatrans, Grolsch, Toyota Nederland, Achmea, Pitch & Putt Twente, Boudrie Kachels en FONS.

Ton Heerze (eigenaar Webton): “We zijn erg blij om onderdeel van de Blue Dragon Groep te worden. Onze markt bevindt zich in een sterke consolidatieslag. Deze toetreding is belangrijk om dé online marketingspecialist van Twente te kunnen blijven. We zijn ervan overtuigd dat we als onderdeel van de Blue Dragon Groep samen met onze eigen 20 collega’s verder kunnen bouwen aan een geweldige toekomst. Persoonlijk vind ik het een voorrecht om in deze zeer ambitieuze bureaugroep met prachtige merken te kunnen blijven ondernemen.”

Erik Joosten (managing partner Blue Dragon): “Ons ecosysteem is een verzameling van specialisten, waar Webton met hun kennis en ervaring perfect bij past. Hun komst versterkt niet alleen de positie van Blue Dragon als toonaangevende bureaugroep, maar stelt ons ook in staat om onze klanten nóg beter te bedienen.”

Webton blijft actief onder eigen naam en blijft gehuisvest in de Bethlehemkerk in Hengelo.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 Axians BW 27-05-2024 tm 10-06-2024
Modern MSP day BW 28-05 tm 05-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!