Witold Kepinski - 12 april 2024

Zebra lanceert Sustainability Partner Recognition Program

Zebra Technologies, leverancier van digitale oplossingen die bedrijven in staat stelt gegevens, activa en mensen op een intelligente manier met elkaar te verbinden, heeft vandaag de lancering aangekondigd van zijn Sustainability Partner Recognition Program om kanaalpartners te erkennen die Zebra-oplossingen implementeren om duurzame resultaten te bereiken. Het nieuwe programma staat open voor alle Zebra PartnerConnect- hardware- en ISV-partners wereldwijd.

Zebra lanceert Sustainability Partner Recognition Program image

“Ons Sustainability Partner Recognition Program is belangrijk omdat onze eindgebruikers ons steeds vaker vragen om hen te helpen digitale en automatiseringsoplossingen te benutten om duurzame resultaten te behalen”, aldus Bill Cate, Vice President, Marketing, Portfolio and Ecosystems, Zebra Technologies. “Klanten moeten erop kunnen vertrouwen dat ze gemakkelijk geloofwaardige partners kunnen vinden en ermee kunnen samenwerken om hen te ondersteunen bij het bereiken van deze resultaten.”

Too Good To Go , het sociale impactbedrijf achter 's werelds grootste marktplaats voor voedseloverschotten, is de eerste die zich kwalificeert als erkende Zebra Sustainability Partner. Het Too Good To Go Platform, de end-to-end oplossing voor het beheer van overtollig voedsel, stelt supermarkten in staat waarde te ontsluiten uit overtollige voorraden en voedselverspilling te verminderen. Het volgt en helpt overtollig voedsel naadloos te herverdelen, dankzij de integratie met de Too Good To Go Marketplace, waar 90 miljoen geregistreerde gebruikers in 17 landen in Europa en Noord-Amerika klaar staan ​​om te kopen en op te halen.

“Sinds de lancering in 2015 heeft Too Good To Go ervoor gezorgd dat ruim 300 miljoen maaltijden niet verloren gingen. In 2023 hebben we 21 miljoen nieuwe geregistreerde gebruikers en 72.000 nieuwe actieve winkels aan onze wereldwijde gemeenschap toegevoegd, waardoor onze impact is vergroot en in slechts één jaar tijd meer dan 100 miljoen maaltijden zijn bespaard van verspilling”, zegt Simon Leesley, Chief Operating Officer van Too Good To Gaan. “Met de erkenning en steun van Zebra zullen we samenwerken om op grote schaal impact te blijven leveren en supermarkten te helpen een aanzienlijk verschil te maken in zowel hun bedrijfsresultaten als in de strijd tegen de klimaatverandering.”

Andere voorbeelden van duurzame bedrijfsresultaten zijn onder meer een houdbaarheidsbeheersysteem voor voedsel dat vervaldata controleert en prijzen voor klanten aanpast, locatie- en trackingoplossingen die de meest efficiënte routes voor voertuigen kiezen, en autonome mobiele robots die magazijnrecycling automatiseren en optimaliseren.

Om in aanmerking te komen voor het Sustainability Partner Recognition Program, demonstreren partners minimaal drie nieuwe implementaties van duurzaamheidsoplossingen. Ze verbinden zich er ook toe klanten te helpen hun duurzaamheidsprestaties voortdurend te verbeteren en hun afstemming op best practices te ondersteunen.

Kwalificerende partners ontvangen een exclusief duurzaamheidsherkenningslogo dat ze kunnen gebruiken in hun marketing-, communicatie- en RFP-voorstellen en een speciale identificatie in Zebra's Partner Locator- platform. Zebra zal hen ook voorzien van gezamenlijke marketingmiddelen, discretionaire marketingontwikkelingsfondsen en training over bedrijfs- en productinitiatieven.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024
V2 | Axians BN 27-05-2024 tm 10-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!