Wouter Hoeffnagel - 12 april 2024

Exertis AV neemt producten Avocor op in portfolio

Exertis AV gaat een samenwerking aan met Avocor, fabrikant van interactieve schermen. Exertis AV neemt de distributie op zich in Nederland, België en Luxemburg.

Exertis AV neemt producten Avocor op in portfolio image

Het merk Avocor heeft een sterke groei doorgemaakt op de Europese markt. Het productportfolio van Avocar is gericht op toepassingen in diverse sectoren. De producten van Avocor ondersteunen onder meer hybride werken en smart offices. Het bedrijf werkt met een ecosysteem van industriële partners waaronder diverse aanbieders van samenwerkingstechnologie.

Teamwork bevorderen

Christ-Jan Beljaars, Sales Director bij Exertis AV: "De producten van Avocor passen goed in ons portfolio. Door het hybride werkmodel dat is ontstaan, is de mogelijkheid om vanaf elke locatie samen te werken essentieel. De collaboration oplossingen van Avocor zijn ontworpen om teamwork te bevorderen en zorgen voor een soepele samenwerking, zowel virtueel als face-to-face. Deze nieuwste toevoeging past daarom in ons aanbod van innovatieve oplossingen voor een optimale workplace en meeting room experience, inclusief schermen voor het bouwen van een Microsoft Signature Room."

"We zijn verheugd Exertis AV aan boord te hebben als distributeur voor de Benelux", zegt Bob Hanemaaijer, Sales Manager Benelux bij Avocor. "Door de sterke wereldwijde expansie van Avocor en de groeiende vraag naar onze oplossingen in de Benelux, kunnen wij onze resellers hiermee meer waarde en ondersteuning bieden. Wij kijken enorm uit naar de samenwerking!"

Vertiv BW 27-05-2024 tm 10-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
V2 | Axians BN 27-05-2024 tm 10-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!