Witold Kepinski - 12 april 2024

Coolblue opent nieuwe winkel in Breda

Coolblue heeft een nieuwe winkel geopend in de Woonboulevard Breda XXL, met een aantal grote verbeteringen.

Coolblue opent nieuwe winkel in Breda image

In de winkel zijn 7 productwerelden: Televisies, Telefonie, Audio, Huishoudelijk, Gaming, IT en Coolblue Energie. Natuurlijk kunnen klanten net als in andere Coolblue-winkels ook in Breda producten uitproberen en direct meenemen, hun online bestellingen meteen ophalen en advies krijgen van onze specialisten.

Daarnaast kunnen klanten in deze winkel terecht voor advies over energiecontracten, zonnepanelen en laadpalen van Coolblue Energie. Verder hebben klanten met de Coolblue App de beste winkelervaring binnen handbereik en worden er in de nieuwe winkel diverse evenementen georganiseerd.

Pieter Zwart, Beginbaas bij Coolblue: “Met onze winkel in Breda willen we nog meer klanten blij maken. We weten dat ze vaak al een idee hebben welk product ze willen, maar ze willen het graag nog zelf ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een koptelefoon, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Vanaf vandaag kan dit ook in onze winkel in de Woonboulevard XXL van Breda.”

Later dit jaar opent Coolblue ook nieuwe winkels met grote verbeteringen in Amsterdam, Hengelo en Leeuwarden. In de bestaande winkels worden deze verbeteringen de komende 2 jaar uitgerold.

Facts & Figures

  • Verwachte opening: April 2024
  • Adres: Kruisvoort 64, 4814 RZ Breda, Nederland
  • Oppervlakte: 1500m2
  • 1.000+ producten uitproberen
Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!