Witold Kepinski - 17 april 2024

Check Point Software en Westcon-Comstor ondersteunen partners via AWS Marketplace

Westcon-Comstor heeft een uitbreiding aangekondigd van zijn samenwerking met Check Point Software Technologies, een AI-aangedreven, cloudgebaseerde aanbieder van cyberbeveiligingsplatforms, om kanaalpartners uit te rusten met een competitieve, gestroomlijnde en vereenvoudigde route voor het afhandelen van Check Wijs producten aan in AWS Marketplace.

Check Point Software en Westcon-Comstor ondersteunen partners via AWS Marketplace image

De aankondiging komt nadat Westcon-Comstor tijdens Check Point's CPX 2024-evenement in Wenen werd uitgeroepen tot EMEA-distributeur van het jaar vanwege het stimuleren van de aanzienlijke groei van zijn oplossingen.

Onder de nieuwe overeenkomst wordt Westcon-Comstor de eerste en enige distributeur buiten de VS die de cyberbeveiligingssoftwareoplossingen van Check Point privé op de AWS Marketplace vermeldt.

De samenwerking bestrijkt Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) en Azië-Pacific (APAC) en stelt partners in staat te profiteren van de versnelde transactietijden, grotere dealgroottes, hogere winstpercentages en kortere verkoopcycli mogelijk gemaakt door AWS Marketplace, waardoor de acceptatie van Check wordt gestimuleerd De portefeuille van Point.

Check Point is de nieuwste leverancier die formeel is opgenomen in het AWS Marketplace-programma van Westcon-Comstor, na de ondertekening van de Designated Seller of Record (DSOR)-overeenkomst van de distributeur met AWS.

De samenwerking komt nadat Check Point en Westcon-Comstor eind vorig jaar een wereldwijde distributieovereenkomst hebben ondertekend om nieuwe groeimogelijkheden te ontsluiten voor partners die willen profiteren van de stijgende vraag naar Managed Security Service Providers (MSSP's).

“Het is fantastisch om via deze overeenkomst een nieuwe strategische dimensie toe te voegen aan onze langdurige, succesvolle relatie met Check Point”, aldus Rene Klein (foto), Executive Vice President, Westcon Europe bij Westcon-Comstor . “Eindgebruikers voelen zich steeds meer aangetrokken tot AWS Marketplace, en het is van cruciaal belang dat we onze partners in staat stellen aan deze groei deel te nemen. De manier om dat te doen is door partners de mogelijkheid te geven producten van 's werelds toonaangevende softwareleveranciers af te handelen via AWS Marketplace, en dat is waar deze overeenkomst met Check Point over gaat."

“We zijn verheugd om onze samenwerking met Westcon-Comstor te versterken, door gebruik te maken van AWS Marketplace om het bereik van ons Infinity Platform uit te breiden, inclusief Quantum-, CloudGuard- en Harmony-oplossingen”, aldus Francisco Criado, VP Worldwide Partner Ecosystem bij Check Point Software Technologies . “Deze samenwerking symboliseert onze wederzijdse toewijding om de toegang en het beheer van cyberbeveiliging te vereenvoudigen en ervoor te zorgen dat onze channelpartners goed zijn toegerust om te voldoen aan de dynamische beveiligingsbehoeften van hun klanten in het cloudtijdperk. Het is een voorbeeld van onze gedeelde visie op het veiligstellen van bedrijfstransformatie met geavanceerde, AI-aangedreven cyberbeveiligingsoplossingen.”

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!