Wouter Hoeffnagel - 17 april 2024

Arrow levert Copilot voor Microsoft 365 via ArrowSphere Cloud

Arrow levert Copilot voor Microsoft 365 via ArrowSphere Cloud. Het is hierdoor direct beschikbaar voor channelpartners in EMEA. Het bedrijf biedt ook een speciaal enablement-programma aan, dat channelpartners helpt bij het sneller benutten van de mogelijkheden van Copilot.

Arrow levert Copilot voor Microsoft 365 via ArrowSphere Cloud image

Copilot voor Microsoft 365 is in januari gelanceerd in het Microsoft Cloud Solution Provider (CSP)-programma. De tool maakt gebruik van de kracht van generatieve AI en natuurlijke verwerkening om de productiviteit en creativiteit van gebruikers te verhogen. Als Microsoft-distributeur in meer dan 20 Europese landen beschikt Arrow over meer dan 300 plaatselijk werkende Copilot-gecertificeerde specialisten om channelpartners bij de implementatie van Copilot te ondersteunen. Zij beschikken over een volledige licentie voor Copilot voor Microsoft 365, zodat zij resellers kunnen helpen met het positioneren van Copilot bij hun klanten.

Brendan Murphy, Global Director of Public Cloud bij Arrow: “Omdat we zelf Copilot voor Microsoft 365-gebruikers zijn, weten we welke impact het kan hebben. We gebruiken onze praktijkervaring om onze resellers en MSP's te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen en het potentieel van het platform te ontsluiten. Voorafgaand aan de lancering hebben we in samenwerking met Microsoft veel tijd geïnvesteerd om ervoor te zorgen dat we op dag één klaar waren om te beginnen. Onze partners verspilden geen tijd en deden transacties binnen het eerste uur.“

Livestream

Ter ondersteuning van het channel organiseerde Arrow op de dag van de lancering een wereldwijde livestream via verschillende sociale media-platforms. De enablement wordt voortgezet met een breed scala aan wereldwijde en plaatselijke trainingsinitiatieven, waaronder webinars zoals Unlocking the partner opportunity of Copilot for Microsoft 365 . (De partnermogelijkheden van Copilot voor Microsoft 365 ontsluiten)

"Sinds de lancering van Copilot voor Microsoft 365 heeft Arrow meer dan 9.000 licenties ge mplementeerd, partners getraint en begeleid bij het stimuleren van de adoptie en het verbeteren van de productiviteit, creativiteit en samenwerking voor eindklanten", zegt David Smith, Vice President Worldwide Channelsales bij Microsoft. “Met Copilot voor Microsoft 365 kunnen we het kanaallandschap transformeren door klanten in verschillende stadia van tech-volwassenheid te ondersteunen en hun potentieel met AI op het gebied van apps, data en Ai-modellen te ontketenen. Het belangrijkste is dat we met de innovatieve en Copilot-gerichte diensten met toegevoegde waarde van Arrow kunnen helpen de kansen binnen het channel te maximaliseren om AI-waarde aan klanten te verkopen.”

Beschikbaar via ArrowSphere Cloud

Copilot voor Microsoft 365 kan worden aangeschaft en geactiveerd via ArrowSphere Cloud, het platform voor cloudlevering en -beheer van Arrow. Ook kunnen channelpartners het nieuwe beveiligingsdashboard gebruiken om toegang te krijgen tot een geaggregeerd overzicht van de beveiligingspostuur van hun klanten, zodat eventuele bedreigingen snel kunnen worden ge dentificeerd.

Arrow is in 2023 voor zowel West-Europa als Frankrijk uitgeroepen tot Microsoft Partner of the Year in de categorie Indirect Provider.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!