Witold Kepinski - 18 april 2024

Armis neemt Silk Security over

Armis, het cybersecuritybedrijf voor asset intelligence, heeft aangekondigd dat het Silk Security heeft overgenomen, het platform voor het prioriteren en oplossen van cyberrisico's.

Armis neemt Silk Security over image

Armis heeft Silk Security overgenomen voor een totaalbedrag van 150 miljoen dollar, en zal het Silk Platform integreren in de Armis Centrix AI-gebaseerde oplossing voor kwetsbaarheidsprioritering en -herstel om zijn capaciteiten te vergroten en nu beveiligingsteams te kunnen voorzien van een geconsolideerd beeld van beveiligingsbevindingen die omvatten alle gegevensbronnen, van lokale apparaten tot cloudcomputing-, code- en applicatiebeveiligingstools, en beheren en automatiseren het herstel volledig.

“Wereldwijde ondernemingen en overheden hebben een platform nodig dat de hele levenscyclus van cyberveiligheidsbedreigingen kan aanpakken”, zegt Yevgeny Dibrov, CEO en medeoprichter van Armis. “Gezien het huidige gecompliceerde, dynamische dreigingslandschap zijn verouderde technologieën en puntoplossingen niet langer geschikt voor hun doel. Om ervoor te zorgen dat het gehele aanvalsoppervlak zowel in realtime wordt verdedigd als beheerd, hebben organisaties een alomvattende oplossing nodig die de risico’s voortdurend kwantificeert en vermindert door de mogelijkheid om op elk moment en in elke omgeving de belangrijkste beveiligingsbevindingen te prioriteren en te herstellen.”

Silk Security werd in 2022 opgericht door drie beveiligingsprofessionals: Yoav Nathaniel, CEO, Or Priel, CPO en Bar Katz, CTO, die allemaal uit de eerste hand zagen hoe frustrerend het huidige proces van waarschuwingsherstel is voor praktijkmensen, operationele teams en zakelijke belanghebbenden. Silk Security heeft 12,5 miljoen dollar opgehaald bij Insight Partners, het Crowdstrike Falcon-fonds en Hetz Ventures.

“We zijn enorm enthousiast om onze krachten te bundelen met Armis en de kans te krijgen om onze technologie in de Armis-oplossingentack te brengen. Organisaties over de hele wereld hebben moeite om de toenemende zorgen over veiligheidsrisico’s aan te pakken en zo de bedrijfscontinuïteit te garanderen. Deze zorgen kunnen worden opgelost door proactieve strategieën te creëren om deze risico’s te identificeren, te beheren en te verminderen”, aldus Yoav Nathaniel, CEO en medeoprichter van Silk Security. “Klanten van Silk Security en Armis zullen dankzij deze ongekende integratie een versneld voordeel krijgen bij het gebruik van onze technologie, waarbij ze profiteren van een holistische aanpak voor risicobeheer die zelfs voor de meest complexe organisaties werkt.”

Door Silk Security over te nemen, zal Armis Centrix nu alle gegevensbronnen omvatten, van lokale apparaten tot code-, cloud- en applicatiebeveiligingstools. Dit geeft beveiligings- en ontwikkelaarsteams een geconsolideerd inzicht in alle beveiligingsbevindingen en stelt hen in staat het herstelproces op een effectieve manier te beheren.

Deze meest recente overname completeert de strategie van Armis om een ​​alomvattend platform te bouwen dat alle activa en apparaten overal in de digitale voetafdruk van de organisatie kan zien, beschermen en beheren. De afgelopen acht jaar heeft Armis zijn AI-aangedreven Armis Centrix-platform ontworpen en ontwikkeld om alle facetten van het beheer van de blootstelling aan cyberdreigingen aan te pakken. Van het ontdekken en beheren van activa tot het ontdekken van kwetsbaarheden, het stellen van prioriteiten en nu ook het herstellen ervan.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!