Witold Kepinski - 17 april 2024

KWEEKERS en Jump bundelen krachten rond AFAS en Mendix

Om de krachtige propositie Mendix on top of AFAS verder te laten groeien en innoveren, draagt KWEEKERS de activiteiten over aan Jump; specialist in het ontwikkelen van applicaties met Mendix. De implementatie, het onderhoud en support op Mendix, zal voortaan door Jump uitgevoerd worden.

KWEEKERS en Jump bundelen krachten rond AFAS en Mendix image

Voor de klanten van KWEEKERS betekent dit dat zij, voor de doorontwikkeling van bestaande applicaties en het ontwikkelen van nieuwe applicaties, verder kunnen bouwen op de expertise van een echte Mendix specialist. Andersom kan Jump rekenen op de kennis en expertise van KWEEKERS over de software van AFAS.

Groei door innovatie

Waar zowel KWEEKERS als Jump in geloven: groei door innovatie. Innoveren is een sprong in het diepe en… wie niet springt blijft achter. In 2021 zette het ambitieuze low-code team van KWEEKERS de propositie ‘Mendix on top of AFAS’ op. Door de krachtenbundeling van KWEEKERS en Jump maakt niet alleen Mendix on top of AFAS een grote sprong vooruit, ook voor Jump zelf betekent deze overname groei. Met de uitbreiding op hun dienstverlening bieden zij meer innovatiemogelijkheden voor de Mendix community.

De kracht van Mendix on top of AFAS

Mendix is hét platform waarmee je eenvoudig en vele malen sneller een applicatie ontwikkelt op basis van low-code. Het visueel ingerichte platform maakt het makkelijker te begrijpen voor mensen zonder IT kennis en dit verbetert de samenwerking tussen business en IT. De belangrijkste toegevoegde waarde: een maatwerkapplicatie in Mendix is perfect te integreren met de software van AFAS. Beide partijen zien in AFAS en Mendix een fantastische combinatie. Met Mendix on top of AFAS kunnen organisaties veel verder gaan dan de mogelijkheden van standaard bedrijfssoftware en bouwen aan digitale wendbaarheid.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Vertiv BW 27-05-2024 tm 10-06-2024
V3 | Axians BN 27-05-2024 tm 10-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!