Witold Kepinski - 23 april 2024

Arrow en IBM bieden Cloud Object Storage voor back-up op ArrowSphere Cloud

Arrow Electronics heeft de lancering aangekondigd van Arrow Cloud Object Storage for Backup. De nieuwe dienst, gebouwd op IBM Cloud, is ontworpen om de groeiende behoefte aan gegevensbescherming te ondersteunen voor bedrijven die digitaal opereren. Het is exclusief beschikbaar voor Arrow channel partners in EMEA via ArrowSphere Cloud.

Arrow en IBM bieden Cloud Object Storage voor back-up op ArrowSphere Cloud image

In samenwerking met IBM Cloud en de internationale leverancier van cloud SaaS-aanbiedingen Anycloud heeft Arrow een schaalbare oplossing ontwikkeld waarmee bedrijven hun opslagvereisten kunnen schalen en zich tegelijkertijd kunnen aanpassen aan de steeds veranderende eisen van gegevensback-up. Het biedt geavanceerde maatregelen voor versleuteling en gegevensbescherming, waarbij gegevens worden opgeslagen in datacentra van IBM.

Een eenvoudig te gebruiken beheerportaal stroomlijnt processen en een vast prijsmodel per TB zorgt ervoor dat klanten alleen betalen voor hun opslagverbruik, zonder opstartkosten of variabelen.

"Bedrijven beheren steeds grotere hoeveelheden gegevens en worstelen vaak met complexe opslag- en back-upoplossingen", zegt Mark Barcham, hoofd van de serviceverkoop en go-to-market voor Arrow's onderneming op het gebied van computeroplossingen in EMEA. “Arrow Cloud Object Storage for Backup benut de kracht en veiligheid van IBM Cloud en levert deze in een gebruiksvriendelijke webportal met een transparant, vast prijsmodel. Er zijn geen verborgen kosten of opstartkosten; alleen moeiteloos gegevensbeheer dat kan worden geschaald wanneer dat nodig is. Deze nieuwe dienst zal onze kanaalpartners en hun klanten in staat stellen zich te concentreren op wat belangrijk is: het bereiken van hun doelen.”

De native objectopslagoplossing is gemaakt voor elk type back-upsoftware of SaaS met "Bring Your Own Storage" (BYOS). Gegevens worden gerepliceerd over meerdere apparaten en IBM-datacenters voor duurzaamheid en bescherming.

“Voortbouwend op een jarenlange succesvolle samenwerking met Anycloud en Arrow, zijn we verheugd om de volgende stap te zetten, waarmee we onze toewijding aan het leveren van geavanceerde oplossingen benadrukken”, aldus Lars Kristensen, IBM-cloudleider Noord- en Oost-Europa.

“Samen zullen we een baanbrekende marktoplossing voor de EMEA-regio introduceren, met plannen voor wereldwijde expansie. Met hoge verwachtingen kijken we ernaar uit om een ​​revolutie teweeg te brengen in oplossingen voor gegevensopslag en back-up, waardoor bedrijven wereldwijd meer mogelijkheden krijgen. Ik ben verheugd de lancering van Arrow Cloud Object Storage for Backup aan te kondigen, een bewijs van onze toewijding om voortdurend databeheeroplossingen te innoveren waarbij eenvoud centraal staat”, aldus Gregor Frimodt-Møller, CEO van de Anycloud-groep. “Deze mijlpaal zou niet mogelijk zijn geweest zonder onze gewaardeerde relatie met IBM en samen met het uitgebreide vertrouwen en marktbereik van Arrow. We bieden bedrijven nu een robuuste, schaalbare en betrouwbare objectopslagoplossing op basis van een eenvoudig prijsmodel.”

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!