Witold Kepinski - 26 april 2024

myPOS heet Mario Shiliashki welkom als Chief Executive Officer

myPOS, aanbieder van mobiele pinautomaten en betaaloplossingen voor het midden en klein bedrijf en zelfstandige ondernemers, is blij de benoeming van Mario Shiliashki als Chief Executive Officer aan te kunnen kondigen. Shiliashki zal ook deel gaan uitmaken van de Raad van Bestuur.

myPOS heet Mario Shiliashki welkom als Chief Executive Officer image

Shiliashki brengt een algemene visie met zich mee over betalingen en heeft op vier continenten gewerkt voor bedrijven zoals PayPal, Mastercard en recenter PayU, waar hij succesvol leiding heeft gegeven aan alle fasen van groei, fusies en overnames en Exit.

Shiliashki zal deel gaan uitmaken van het sterke uitvoerend leiderschapsteam, dat blijvend ondersteund wordt door de Raad van Bestuur en Advent International, één van de grootste en meest ervaren wereldwijde private equity investeerders.

Mario Shiliashki licht toe: “Ik ben heel blij dat ik deel ga uitmaken van myPOS op zo’n cruciaal moment in de ontwikkeling van het bedrijf. Ik ben echt verheugd met zo’n sterk team te gaan samenwerken en het bedrijf naar zijn volgende groeifase te leiden, omdat het nog steeds voorop loopt in de revolutie die in deze branche gaande is. myPOS heeft een ideale positie om te profiteren van de komende mogelijkheden en geeft bedrijven de tools om hun betalingsproblemen op te lossen.”

Fabio Cali, Managing Director bij Advent International, licht toe: “Het doet ons groot genoegen Mario Shiliashki te mogen verwelkomen bij myPOS en ik kijk ernaar uit met hem samen te gaan werken. Hij brengt een ruime ervaring in wereldwijd opschalen en betaalervaring met zich mee en heeft een Bulgaarse achtergrond. Advent is verheugd myPOS te verwerven, na het enorme succes en de ontwikkeling van de afgelopen jaren, en zal uitgebreide kennis op het gebied van betalingen en financiële dienstverlening bieden om de volgende fase van myPOS’ groei te ondersteunen.”

Laurent LeMoal, bestuursvoorzitter bij myPOS, licht toe: “Mario Shiliashki brengt een aanzienlijke ervaring in de betaalindustrie met zich mee en we zijn dan ook erg blij hem aan boord te hebben. Ondersteund door de ervaring en investering van Advent International heeft myPOS een uitstekende positie om te groeien, waarbij het gedifferentieerde bedrijfsmodel en de concurrerende waardepropositie worden bewaard. Met de recente ontwikkelingen wordt myPOS zelfs nog wendbaarder en veerkrachtiger, waarbij er wordt geïnvesteerd in schaalbaarheid, automatisering en innovatievere oplossingen. Dit is een strategische stap voor het fintech bedrijf, dat onlangs nieuwe winkels in Italië en Frankrijk heeft geopend en zich voorbereidt op een nieuwe uitbreidingsgolf."

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!