Witold Kepinski - 24 april 2024

ITcenter heet nu Jolera

Jolera, een leverancier uit Canada van wereldwijde technologieoplossingen, heeft de overname aangekondigd van de activa van ITcenter uit Portugal, een Europees bedrijf op het gebied van technologiediensten. Deze strategische stap heeft tot doel de wereldwijde aanwezigheid van Jolera te versterken en haar portfolio van AI-aangedreven diensten en oplossingen te versterken.

ITcenter heet nu Jolera image

Met deze overname krijgt Jolera toegang tot de uitgebreide expertise van ITCenter in de telecommunicatie-/carriersector, inclusief hun AI-gestuurde softwareontwikkelingsteam, evenals haar bewezen staat van dienst in het leveren en beheren van succesvolle technologieprogramma's voor grote klanten. De combinatie van deze mogelijkheden met Jolera's bestaande AI-gestuurde diensten en wereldwijde bereik zal het bedrijf in staat stellen verbeterde oplossingen van de volgende generatie te leveren aan zijn wereldwijde klantenbestand.

"We zijn blij het ITcenter-team te mogen verwelkomen in de Jolera-familie", aldus Alex Shan, CEO (Jolera). "ITCenter's diepgaande kennis van de sector, bekwaam personeel en innovatieve oplossingen vormen een perfecte aanvulling op onze visie om een ​​wereldleider te worden in AI-aangedreven IT- en cyberbeveiligingsdiensten. Samen zullen we in staat zijn om ongeëvenaarde waarde te bieden aan onze klanten over de hele wereld."

‍Sérgio Castro, Co-CEO (ITCenter) zegt: "We zijn verheugd om onze krachten te bundelen met Jolera, een bedrijf dat onze passie voor innovatie en toewijding aan het leveren van uitzonderlijke technologische oplossingen deelt. Door gebruik te maken van Jolera's wereldwijde bereik en B2B-expertise, gecombineerd met onze Omdat we een diepgaand inzicht hebben in de unieke uitdagingen waarmee aanbieders van communicatiediensten worden geconfronteerd, zullen we onze klanten nog geavanceerdere en alomvattende oplossingen kunnen bieden, waardoor ze door het snel evoluerende technologielandschap kunnen navigeren."

In aanvulling hierop verklaarde Ruben Sousa, Co-CEO (ITCenter): "ITCenter heeft een sterke reputatie opgebouwd voor het leveren van geavanceerde technologische oplossingen en diensten. Door zich bij Jolera aan te sluiten, hebben we een ongeëvenaarde kans om onze impact op wereldschaal te vergroten. De synergie tussen onze diepgaande expertise op het gebied van telecommunicatie, AI en UCaaS-softwareontwikkeling, en IT-activiteiten en Jolera's uitgebreide portfolio van beheerde diensten zullen ons in staat stellen transformatieve waarde te leveren aan CSP's en bedrijven over de hele wereld."

De overname zal Jolera ook in staat stellen haar aanbod verder uit te breiden op de Europese en Amerikaanse markten, waar ITCenter een sterke aanwezigheid heeft en relaties heeft opgebouwd met belangrijke spelers in de telecommunicatie- en bedrijfssectoren.

Als onderdeel van de overname zullen de medewerkers van ITCenter het team van Jolera versterken, waardoor ze een schat aan kennis en ervaring in het leveren van complexe technologische oplossingen met zich meebrengen. Het gecombineerde
bedrijf zal ruim 550 professionals in dienst hebben en klanten over de hele wereld bedienen.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!