Witold Kepinski - 02 mei 2024

Broadcom en Google Cloud werken nauwer samen

Broadcom en Google Cloud hebben een uitgebreide samenwerking aangekondigd die het optimaliseren van de VMware-workloads van Broadcom voor Google Cloud omvat, gezamenlijk samenwerken aan go-to-market-initiatieven, het toevoegen van meer Broadcom-producten en -diensten aan Google Cloud Marketplace en Broadcom door de generatieve AI-mogelijkheden van Google Cloud te integreren.

Broadcom en Google Cloud werken nauwer samen image

“Google Cloud is een vertrouwde partner geweest in ons digitale transformatietraject bij Broadcom”, zegt Rich Jardine, Vice President, Cloud Platform Engineering and Operations, Broadcom. “We kijken uit naar de voortdurende samenwerking met Google om ervoor te zorgen dat we de beste gebruikerservaring kunnen bieden aan onze klanten die over de meest geavanceerde IT-infrastructuur ter wereld beschikken.”

“Bedrijven draaien bedrijfskritische workloads op Broadcom- en VMware-software, die nu worden geoptimaliseerd voor de veilige, vertrouwde infrastructuur van Google Cloud”, zegt Kevin Ichhpurani, Corporate Vice President, Global Partner Ecosystem & Channels, Google Cloud. “Samen met Broadcom zullen we de gebruikerservaringen verbeteren door de activiteiten te stroomlijnen met generatieve AI en licentieportabiliteit voor VMware Cloud Foundation-gebruikers mogelijk te maken.”

Broadcom en Google Cloud hebben een lange geschiedenis van samenwerking om de bedrijfsbeveiliging te verbeteren en bedrijven te helpen hun infrastructuur te moderniseren. Het vandaag aangekondigde uitgebreide partnerschap zal zich richten op:

  • Gebruikmaken van de unieke mogelijkheden van Google Cloud voor VMware-workloads: Door de VMware-workloads van het bedrijf naar Google Cloud te verplaatsen (inclusief klantgerichte producten en diensten en interne services) kan Broadcom profiteren van de kernplatformmogelijkheden van Google en Vertex AI gebruiken om klantenervaring. Broadcom heeft het SymantecAI- platform al verrijkt met de gen-AI-technologie van Google Cloud, en zal de adoptie van gen-AI blijven uitbreiden als onderdeel van het partnerschap.
  • Gezamenlijke product- en go-to-market-samenwerking: Broadcom en Google Cloud zullen hun product- en go-to-market-organisaties verder op elkaar afstemmen om de ondersteuning voor gezamenlijke klanten te verbeteren, inclusief diepere netwerkoplossingsintegraties die cloudimplementaties voor gezamenlijke klanten vereenvoudigen. Door een betere afstemming van de organisatie kunnen de bedrijven kansen voor bedrijfsgroei identificeren en klanten beter helpen met de modernisering van de infrastructuur.
  • Google Cloud Marketplace: Broadcom is van plan nog een aantal producten en diensten toe te voegen aan Google Cloud Marketplace , zoals Symantec Network Protection, waarmee klanten Broadcom-oplossingen eenvoudig en snel kunnen opschalen naar hun organisaties. Klanten kunnen veel eerder beschikbare Marketplace-aanbiedingen blijven implementeren, waaronder de Agile Operations-oplossingen van Broadcom, zoals AppNeta , Clarity en Rally . VMware Tanzu Application Service , Gemfire en RabbitMQ zijn momenteel ook beschikbaar op Google Cloud Marketplace.

Binnenkort beschikbaar: portabiliteit van VMware Cloud Foundation-licenties naar Google Cloud VMware Engine

Eerder dit jaar kondigden Broadcom en Google Cloud plannen aan om de portabiliteit van VMware Cloud Foundation-licenties naar Google Cloud VMware Engine (GCVE) te ondersteunen . Het is de bedoeling dat deze mogelijkheden in juli beschikbaar zijn, waardoor klanten abonnementen op de nieuwe VMware Cloud Foundation- software van Broadcom kunnen kopen en deze abonnementen flexibel kunnen gebruiken in Google Cloud VMware Engine, evenals in hun eigen on-premise datacenters. GCVE kan worden gebruikt met de VMware Cloud Foundation-licenties die bij de oplossing zijn inbegrepen. Met VMware Cloud Foundation op Google Cloud VMware Engine kunnen klanten de infrastructuur vereenvoudigen, de betrouwbaarheid verbeteren en applicaties bouwen met de AI/ML-mogelijkheden van BigQuery en Google Cloud.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!