Witold Kepinski - 02 mei 2024

Broadcom update voor VMware Cloud Service Providers

VMware by Broadcom heeft een aantal nieuwe toezeggingen gedaan aan cloud service providers en hun klanten. Uit zijn bericht blijkt dat alle bestaande VCSP-leden hun status gaan behouden. Mogelijk speelt Broadcom in op de kritiek van service provider vereniging CISPE, die kritisch is over Broadcom. CISPE heeft de Europese Commissie de overname van VMware door Broadcom te onderzoeken.

Broadcom update voor VMware Cloud Service Providers image

Ahmar Mohammed, Vice-president, Partners, Managed Services en Solutions GTM bij Broadcom, meldt in een blog: 'Vorige maand had ik de gelegenheid om een ​​uitgebreide update te geven over ons nieuwe Broadcom Advantage Partner Program voor VMware Cloud Service Provider (VCSP)-partners, en sindsdien zijn de reacties van onze partnergemeenschap enorm. Veel VCSP Pinnacle Partners hebben hun uitgebreide relatie met Broadcom aangekondigd, en honderden van onze partners hebben zich aangemeld voor de Broadcom Advantage Program Premier- en Registered-niveaus.

Nu is de verandering constant geweest sinds de overname, maar we werken nauw samen met onze partners en klanten in deze tijd van bedrijfstransformatie. Op basis van partnerinvoer en in overeenstemming met onze strategie om van VMware Cloud Foundation de toonaangevende oplossing te maken voor het mogelijk maken van digitale innovatie van klanten, heeft onze CEO, Hock Tan, updates voor het VCSP-programma aangekondigd. Hieronder vindt u de details:

  • Uitbreiding van VMware Cloud Service Provider Premier Tier : Premier Tier-partners beschikken over hoogontwikkelde VMware-praktijken en een consistent trackrecord in het leveren van klanttevredenheid. Broadcom breidt de toegang tot de VCSP Premier Tier uit naar elke bestaande, gekwalificeerde VCSP Registered Tier-partner. Daarnaast zal Broadcom, in samenwerking met onze Cloud Commerce Managers, speciale uitzonderingsverzoeken op het kwalificatieniveau in overweging nemen van partners die zich nog niet hebben aangemeld voor het programma en die mogelijk unieke wettelijke beperkingen of landspecifieke vereisten voor soevereine gegevens hebben (bijvoorbeeld: Europese Economische Ruimte en Verenigde Staten). Koninkrijk).
  • Bredere toegang tot white label-services voor VCSP-geregistreerde Tier-partners : Broadcom reageert op feedback van partners door Cloud Commerce Managers toe te staan ​​white-label-services aan te bieden, wat meer flexibiliteit en keuze biedt aan VCSP-geregistreerde Tier-partners.
  • Verlengde tijdlijn voor zakelijke transitie van VCSP geregistreerde partners : huidige VCSP geregistreerde Tier-partners en voormalige VMware Cloud Provider-partners die nog steeds een toekomstige bedrijfsstrategie evalueren, hebben nu tot 31 mei 2024 de tijd om een ​​speciale uitzondering aan te vragen en te ontvangen. Meld u aan met een white label-aanbieder, of Broadcom op de hoogte stellen van hun voornemen om het programma te verlaten. 31 mei 2024 is slechts de deadline voor een partner om te kiezen welke van deze opties hij zal kiezen. Elk van de opties biedt na 31 mei 2024 extra tijd om nieuwe programmavoorwaarden te implementeren.
  • Servicecontinuïteit voor bestaande partners : Partners die ervoor kiezen om het programma te verlaten, kunnen tot eind april 2025 bestaande klanten blijven bedienen, op voorwaarde dat ze bij Broadcom zijn aangemeld als een VCSP Registered Tier-partner. Deze partners zullen door Broadcom worden gefactureerd en zullen gebruik blijven maken van de wereldwijde ondersteuning van Broadcom.

VCSP-partners kunnen de omzetkansen vergroten door VMware Cloud Foundation (VCF) en aangrenzende oplossingen te integreren in hun cloud- en beheerde serviceaanbod. Onze VCSP-partners helpen klanten in minder tijd maximale waarde voor VMware Cloud Foundation te bereiken en tegelijkertijd de transitie van klanten naar de cloud te versnellen. Ik moedig al onze partners aan om de VCSP-sectie van de Broadcom Partner Portal te bezoeken voor meer informatie over deze belangrijke veranderingen en de bijbehorende vereisten.

Lees alle details verder hier.

Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!