Witold Kepinski - 03 mei 2024

AddSecure neemt Connecting Solutions over

AddSecure, leverancier van veilige IoT-connectiviteit en end-to-end-oplossingen. neemt Connecting Solutions BV over als onderdeel van haar groeistrategie binnen haar nieuwe business unit Smart Mobility. Connecting Solutions en haar dochteronderneming Business Track Nederland (of ‘BTN’) bieden ritadministratiediensten voor zowel belasting- als wagenparkbeheeroplossingen met informatie over de locatie van voertuigen (track and trace), monitoring en softwareapplicaties. Connecting Solutions BV is opgericht in december 2007 en is gevestigd in België.

AddSecure neemt Connecting Solutions over image

In september 2023 nam AddSecure Clifford Group over en richtte een nieuwe business unit op, Smart Mobility, met als doel de business unit uit te breiden, zowel door organische groei als ook door acquisities. Slechts enkele maanden na het sluiten van de deal steunen de nieuwe eigenaren Clifford Group, onderdeel van AddSecure, al in haar langetermijngroeistrategie met de overname van Connecting Solutions BV.

De business unit Smart Mobility biedt telematica- en bedrijfssoftwareoplossingen, gespecialiseerd in Mobile Security en Connected Mobility oplossingen. Het opereert onder de merken Clifford en Faringwell voor Mobile Security, en Traxgo voor Connected Mobility.

De overname vormt een aanvulling op de huidige activiteiten op het gebied van Connected Mobility van AddSecure en zal worden geïntegreerd in het merk Traxgo. Connecting Solutions, gevestigd in België, biedt wagenparkbeheeroplossingen met informatie over de locatie van het voertuig (track and trace), monitoring en softwaretoepassingen.

“Deze deal versterkt niet alleen onze positie en vergroot het marktaandeel van Traxgo in België en Nederland, maar zorgt ook voor een robuust klantenbestand en opent een extra verkoopkanaal via distributeurs”, aldus Huibjan Braafhart, President Smart Mobility bij AddSecure.

“We zijn verheugd om de voortdurende ontwikkeling van Smart Mobility te ondersteunen. Deze overname onderstreept onze toewijding en is een belangrijk onderdeel van onze voortdurende groeistrategie”, aldus Stefan Albertsson, CEO van AddSecure.

Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!