Witold Kepinski - 02 mei 2024

Microsoft biedt licentievrijstelling en kortingen voor VMware migraties

Microsoft heeft nieuwe licentievoordelen en kortingen gelanceerd om VMware-gebruikers te helpen bij het migreren en uitvoeren van hun workloads op de Azure VMware Solutions-service van de hyperscaler. Dit komt na recente licentiewijzigingen die zijn geïmplementeerd door het nieuwe moederbedrijf Broadcom van VMware.

Microsoft biedt licentievrijstelling en kortingen voor VMware migraties image

Het programma van Microsoft is gebaseerd op het VMware Rapid Migration Plan, dat licentievoordelen en een niveau van prijsconsistentie biedt voor workloads die naar het Azure VMware Solution-platform worden verplaatst.

Deze nieuwe aanbiedingen zijn bedoeld om klanten te helpen bij het migreren van hun VMware-workloads naar Azure en om de kosten te verlagen. Dit komt op een moment dat veel VMware-klanten hun opties evalueren na de licentiewijzigingen van Broadcom.

Belangrijkste punten van het programma zijn:

Klanten kunnen gereserveerde instances kopen tegen een vaste prijs voor één, drie of vijf jaar.

Microsoft biedt een korting van 20% op de Azure VMware-oplossing voor klanten die vóór het einde van het jaar een nieuwe reserve-instantie kopen.

Klanten die een nieuw gereserveerd exemplaar abonnement aanschaffen, ontvangen tot 120.000 dollar aan Azure tegoed.

Klanten kunnen Software Assurance aanschaffen om Windows Server en SQL Server uit te voeren in de Azure VMware-oplossing zonder extra licentiekosten.

Lees alle details hier.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!