Witold Kepinski - 05 mei 2024

Lenovo biedt AI-powered Cyber Resiliency as a Service

Lenovo heeft zijn nieuwe op AI gebaseerde Cyber ​​Resiliency as a Service (CRaaS) gelanceerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van Lenovo-apparaattelemetrie en het Microsoft-beveiligingssoftwareportfolio, waaronder Microsoft Copilot for Security and Defender for Endpoint. Omdat AI bescherming op meerdere niveaus biedt, integreert de nieuwe oplossing een grotere zichtbaarheid met cyberbescherming, detectie, respons en herstel op alle digitale domeinen en apparaten. Dit komt klanten ten goede doordat ze veiliger kunnen werken op verschillende apparaten, gebruikers, apps, data, netwerken en clouddiensten, en bevordert de bedrijfscontinuïteit bij aanvallen

Lenovo biedt AI-powered Cyber Resiliency as a Service image

Beveiliging blijft top-of-mind voor bedrijfsleiders vanwege verschillende markt- en technologietrends, zoals de verschuiving naar hybride werk, de toenemende acceptatie van AI en de proliferatie van gegevens en apparaten. In het derde wereldwijde jaarlijkse onderzoek onder Chief Information Officers (CIO's) door Lenovo zegt 51% van de CIO's dat cyberbeveiliging een topprioriteit blijft voor IT, en 65% zegt dat ze het een uitdaging vinden om gegevensprivacy en -beveiliging aan te pakken.

“Lenovo Cyber ​​Resiliency as a Service helpt bedrijfsleiders zekerheid te krijgen over hun gehele vermogen via één enkel overzicht”, aldus Marc Wheelhouse, Chief Security Officer, Lenovo Solutions and Services Group. “Krachtig geïntegreerde toolsets, AI en automatisering bieden doeltreffendheid bij het beoordelen van alle logboeken, het aanpakken van alle waarschuwingen en het helpen elimineren van blinde vlekken, waardoor gebruikers bedreigingen kunnen identificeren, isoleren en beheersen. Lenovo CRaaS vereenvoudigt de inkoop van beveiliging door een alomvattende oplossing aan te bieden die de volledige kracht van de Microsoft-beveiligingsstack biedt en volledig wordt beheerd door Lenovo.”

Het adopteren van een beheerde service met cyberveerkracht helpt de bedrijfsproductiviteit en -efficiëntie te verbeteren door moeizame en tijdrovende taken uit te besteden, waardoor IT-personeel vrijkomt en de overheadkosten worden verlaagd. Met honderden beveiligingstools waaruit ze kunnen kiezen, zijn veel bedrijven gewend ongelijksoortige oplossingen samen te voegen om een ​​samenhangende beveiligingsarchitectuur te creëren.

“De klanten van Lenovo willen brede bescherming en zichtbaarheid in hun hele organisatie, een zero-trust-aanpak en geautomatiseerde beveiliging en compliance, terwijl ze tegelijkertijd hun leveranciersrelaties stroomlijnen en de technologiekosten effectief beheren. Lenovo Cyber ​​Resiliency as a Service is onze alomvattende oplossing om organisaties te helpen effectief het hoofd te bieden aan geavanceerde en frequente cyberaanvallen en tegelijkertijd andere uitdagingen op het gebied van cyberbeveiliging aan te pakken, zoals naleving van de regelgeving en budgetbeperkingen”, aldus Wheelhouse.

Lenovo CRaaS is het nieuwste aanbod in Lenovo's streven om klanten en hun gevoelige gegevens te helpen beschermen, als aanvulling op de Security by Design-praktijk die apparaten helpt beschermen gedurende de gehele levenscyclus van productontwikkeling , en Lenovo ThinkShield , dat geavanceerde beveiligingsfuncties levert in Lenovo's portfolio van hardware, software , en diensten. Andere Lenovo CRaaS-voordelen:

  • Allesomvattende, end-to-end cyberbeveiliging
  • Volledig geïntegreerde cyberbeveiligingstechnologie, beheerd door experts uit de industrie van Lenovo
  • Best practice kritische controles

Bezoek hier voor meer informatie over Lenovo's suite CRaaS-beveiligingsdiensten

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!