Witold Kepinski - 06 mei 2024

Cube Cold kiest Macaw voor IT-beheer

Cube Cold, een buy-and-build-startup die investeert in koel- en vriesopslagbedrijven, heeft het complete IT-beheer toevertrouwd aan digitale dienstverlener Macaw. Het gaat hierbij om het beheer van de IT-infrastructuur, de werkplekken verspreid over Europa en het operationele beheer.

Cube Cold kiest Macaw voor IT-beheer image

Cube Cold, bekend om zijn vooruitstrevende en doelgerichte aanpak, wil zich volledig focussen op het succesvol leiden en uitbreiden van de organisatie. De keuze om het IT-beheer uit te besteden zodat het zich kan richten op kerntaken was daarmee een logische en strategische stap. De startup maakte al naar volle tevredenheid gebruik van het smart data platform van Macaw en koos voor een uitbreiding van de samenwerking.

Integratie in bestaande IT-infrastructuur

Naast diensten op het gebied van infrastructuur, hosting, technisch applicatiebeheer en werkplekken ondersteunt Macaw ook bij de integratie van nieuwe bedrijven in de bestaande IT-infrastructuur. Dankzij een uitgebreid IT-assessment dat door Macaw wordt uitgevoerd en een strak georganiseerd proces zijn overgenomen bedrijven binnen 100 dagen na de overgenomen volledig geïntegreerd in de infrastructuur van Cube Cold.

Hugo Cloete, Chief Information Officer bij Cube Cold, zegt hierover: ‘Macaw is een waardevolle partner vanwege hun expertise en ervaring. Ze vormen een verlengstuk van onze organisatie. In de snel digitaliserende wereld en de dynamiek van onze organisatie zijn de snelheid, de service en de innovatieve oplossingen die het Cloud & Managed Services-team van Macaw biedt cruciaal.’

‘Wij zijn zeer verheugd met het vertrouwen dat Cube Cold in ons stelt’, aldus Ton Mulleneers, Managing Director van Macaw Nederland. ‘De succesvolle samenwerking op datagebied is uitgebreid naar de diensten van ons Cloud & Managed Services-team en vervolgt in de richting van informatiebeveiliging en governance. Hierdoor kunnen we onze impact vergroten, en Cube Cold nog beter ondersteunen bij het realiseren van hun ambities te realiseren. Dat is waar we het voor doen en waarom we altijd de extra mile gaan.’

Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!