Witold Kepinski - 06 mei 2024

Walter Van Uytven aan de slag bij Ceeyu als Chief Revenue Officer

Security specialist Ceeyu laat weten dat Walter Van Uytven de rol van Chief Revenue Officer (CRO) op zich zal nemen. Van Uytven staat bekend om zijn uitgebreide ervaring in de technologie-industrie, meer specifiek SaaS en Cloud. Hij heeft een lange staat van dienst in senior leadership-rollen en succesvol market development. Ceeyu's SaaS-platform identificeert IT- en netwerkkwetsbaarheden voor bedrijven en hun toeleveringsketen (Third Party Risk Management of TPRM) door geautomatiseerde scans te combineren met online risicobeoordelingen op basis van digitale vragenlijsten. Klanten van Ceeyu zijn onder andere De Watergroep, La Lorraine Bakery Group en het Belgische Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Walter Van Uytven aan de slag bij Ceeyu als Chief Revenue Officer image

Walter's meest recente functie was Senior Vice President of Technology bij Alludo, waar hij verantwoordelijk was voor de go-to-market voor merken zoals Parallels. Daarvoor was hij CEO van Awingu, een Europese scale-up gericht op veilige unified workspace-oplossingen, die in 2022 werd overgenomen door KKR voor haar portfolio bedrijf Corel Corporation.

Hij heeft ook een belangrijke rol gespeeld bij de oprichting van de clouddivisie van Proximus als VP Cloud en was CEO van Proximus Spear-IT, het filiaal dat de IT-activiteiten van de groep beheert. Van Uytven behaalde een Bachelor in Informatica en een Advanced Management Degree aan de Vlerick Business School. Hij is ook lid van de Forbes Global Technology Council.

Omzetgroei en marktkansen

In zijn rol als CRO zal Van Uytven de omzetgroei stimuleren en nieuwe marktkansen vinden voor Ceeyu, een SaaS-platform voor third-party risk management (TPRM), een belangrijke vereiste voor bedrijven die vallen onder de DORA- en NIS2-regelgeving. Met zijn track record in leiderschap en marktontwikkeling is hij een grote aanwinst voor het bedrijf.

"We kijken uit naar de komst van Walter, die een nieuwe fase voor Ceeyu inluidt", zegt Jimmy Pommerenke, CEO van Ceeyu. "Zijn expertise, leiderschap en netwerk zullen ons helpen ons bedrijf commercieel verder uit te bouwen."

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!