Witold Kepinski - 08 mei 2024

Dutch IT Channel komt met de Partner Day 2024: Mis het niet!

Dutch IT Media organiseert op dinsdag 11 juni het Dutch IT Channel Partner Event 2024. Dit is hét tech business event voor IT-partners in Nederland dat plaatsvindt in Buitenplaats Kameryck vlakbij Woerden. Het wordt een interessante middag dat wordt afgesloten met een gezellige BBQ en netwerkborrel.

Dutch IT Channel komt met de Partner Day 2024: Mis het niet! image

Witold Kepinski, Founder & Director Content Dutch IT Channel: "De IT-wereld verandert sneller dan ooit tevoren. Om voorop te blijven, moeten we samenwerken en onze kennis delen. De Dutch IT Channel Partner Day is dé perfecte gelegenheid om dat te doen. Op 11 juni komen de beste IT-bedrijven van Nederland bijeen om te netwerken, te leren en zaken te doen. Het is een unieke kans om nieuwe contacten te leggen, waardevolle inzichten te verwerven en de nieuwste trends te ontdekken."

Kepinski vervolgt: "Of je nu een IT-dienstverlener, MSP, reseller, system integrator of cloud service provider bent, er is iets voor jou op de Dutch IT Channel Partner Day. Je kunt deelnemen aan boeiende sessies, workshops en demonstraties van toonaangevende leveranciers. Er is ook volop gelegenheid om te netwerken met je collega's en potentiële klanten. Dit is een geweldige kans om je bedrijf te promoten en nieuwe kansen te creëren. Ik ben ervan overtuigd dat de Dutch IT Channel Partner Day een waardevolle investering is voor elk IT-bedrijf. Het is een kans die je niet mag missen! Tot ziens op 11 juni!"

Marc Verhoeven "We verbinden ons graag aan goede toonaangevende evenementen en het Dutch IT Channel Partner Event brengt de hele markt bij elkaar, wat essentieel is voor het versterken van netwerken en het delen van kennis binnen de sector."

Tijdens dit exclusieve event:

Ontvangt u de laatste inzichten over de belangrijkste trends, toepassingen en strategieën in de IT-industrie, met focus op cybersecurity, cloud, AI, leiderschap en business ontwikkelingen.

Hoort u van toonaangevende sprekers over de toekomst van de IT-industrie en hoe u uw kansen kunt maximaliseren.

Neemt u deel aan interactieve breakout-sessies om uw kennis te verdiepen in specifieke gebieden.

Ontmoet u technologie en business partners tijdens unieke netwerk mogelijkheden.

Waarom u dit event niet mag missen:

  • Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de IT-industrie.
  • Ontdek nieuwe kansen om uw omzet te laten groeien.
  • Versterk uw netwerk met vendors, distributeurs en IT-resellers uit heel Nederland.
  • Leer van de beste in de branche.

Meld u nu aan via: https://partnerday.event.dutchitmedia.nl/

Sponsoring- en netwerkmogelijkheden

Er zijn diverse sponsorpakketten beschikbaar om uw producten en diensten te presenteren aan de doelgroep. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie:

Mis deze unieke kans niet om uw kennis te vergroten, uw netwerk te versterken en uw IT-bedrijf naar een hoger niveau te tillen!

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
BN en BW Anderswerken 15-05-2024 tm 31-05-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!