Witold Kepinski - 10 mei 2024

Infinity Group kondigt strategisch partnerschap aan met Pax8

Infinity Group maakt bekend dat het een strategisch partnerschap is aangegaan met Pax8 , waarbij de eindklantactiviteiten, voorheen onderdeel van BamBoom Cloud, zijn overgenomen.

Infinity Group kondigt strategisch partnerschap aan met Pax8 image

De overname brengt 200 Business Central- klanten in het bestaande bestand van 340 klanten van Infinity Group. Door de overname wordt Infinity Group een van de grootste onafhankelijke Business Central-partners in het Verenigd Koninkrijk. Dit sluit aan bij hun praktijken op het gebied van Microsoft Security , Modern Workplace , Data & AI en Customer Engagement.

Het nieuws markeert de voortdurende inzet en investeringen van Infinity Group in de Dynamics 365- en Business Applications- ruimte, evenals haar toewijding om waardevolle oplossingen te bieden aan het MKB op de hele markt.

Rob Young, CEO van Infinity Group: “We zijn verheugd om dit strategische partnerschap met Pax8 aan te gaan en de klanten van BamBoom Cloud over te nemen om onze Business Central-activiteiten te laten groeien. Het is een belangrijke stap in onze groei, waardoor we op grote schaal oplossingen met een vaste prijs en een vast resultaat kunnen leveren in Dynamics 365 en Business Central.”

Springplank voor verdere investeringen

“Deze overname biedt ons ook een springplank om verder te investeren in aanstormend talent, waardoor de leveringscapaciteit, capaciteit en investeringen in IP worden vergroot om gelijke tred te houden met de toenemende vraag naar Dynamics 365. Al met al is het een spannend volgend hoofdstuk voor Infinity Groep."

Robert Smithson, UK Business Applications Lead voor Microsoft: “De markt schreeuwt om een ​​partner om hun positie in de SMB Business Applications-ruimte te verstevigen. Ik ben erg enthousiast over deze stap van Infinity Group, omdat ze waarde blijven leveren aan onze gezamenlijke klanten die transformeren via de Microsoft Cloud.”

Pax8 is een cloudmarktplaats waar IT-professionals technologieoplossingen kunnen kopen, verkopen en beheren. Pax8 bedient momenteel meer dan 500.000 ondernemingen via zijn kanaalpartners en verwerkt één miljoen maandelijkse transacties.

Langdurig partnership

Het markeert het begin van een langdurig strategisch partnerschap tussen Infinity Group en Pax8, waarbij Infinity Group een kanaalpartner van Pax8 wordt.

Brett Critchley, VP Business Applications bij Pax8: “We zijn verheugd om deze samenwerking met Infinity Group aan te gaan, waardoor hun groei wordt gestimuleerd, de operationele efficiëntie wordt verbeterd en de risico’s worden beperkt. Onze toewijding aan het bevorderen van innovatie en positieve transformaties weerspiegelt perfect het ethos van Infinity Group. Dit partnerschap zal nieuwe deuren openen voor deze eindklanten en tegelijkertijd de toewijding aan ons 100% indirecte bedrijfsmodel garanderen.”

Rob Young voegt toe: “We hebben tot nu toe met veel plezier gewerkt als channelpartner van Pax8. Onze mensen en ethos vullen elkaar volledig aan en we kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst biedt terwijl we blijven samenwerken.”

Eerste stappen op Europese en Amerikaanse markt

Het partnerschap valt ook samen met de eerste stappen van Infinity Group op de Europese en Amerikaanse markt. Met nieuwe locaties in Europa en Amerika kan het bedrijf nu transacties uitvoeren in het Verenigd Koninkrijk, de EU en de VS en Microsoft-oplossingen bieden om meer bedrijven te ondersteunen.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
BN en BW Anderswerken 15-05-2024 tm 31-05-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!