Witold Kepinski - 13 mei 2024

Arcserve benoemt Chris Babel tot CEO

Chris Babel, een topmanager met meer dan twintig jaar ervaring in het stimuleren van klantsucces, partnergroei en wereldwijde activiteiten, komt bij Arcserve werken als Chief Executive Officer. Tegelijkertijd doen investeerders HIG WhiteHorse en Monroe Capital, een substantiële investering om de ontwikkeling en levering van innovatieve, betrouwbare oplossingen voor gegevensbescherming en herstel te versnellen.

Arcserve benoemt Chris Babel tot CEO image

"We zijn blij om Chris Babel te verwelkomen als de nieuwe CEO van Arcserve", aldus Mark Bernier, Managing Director bij HIG WhiteHorse. “Chris is een transformatieve leider en visionair in de sector, met aanzienlijke ervaring in het neerzetten van bedrijven als wereldleiders op het gebied van veiligheid. Onze klanten worden geconfronteerd met een groeiend dreigingslandschap en we zijn ervan overtuigd dat Chris de juiste persoon is om het bedrijf te leiden terwijl het zijn activiteiten voortzet. missie om mondiale bedrijven en hun gegevens veilig te houden."

"De staat van dienst op het gebied van innovatie en klantbetrokkenheid plaatst Arcserve in de voorhoede van de snel evoluerende markt voor dataveerkracht. We zijn verheugd om het bedrijf te ondersteunen bij het betreden van dit volgende hoofdstuk van groei", aldus Matt London, Managing Director bij Monroe Capital. "Onze investering zal Arcserve in staat stellen om klantgerichte innovatieve producten en oplossingen wereldwijd te blijven ontwikkelen. We kijken ernaar uit om Chris en het leiderschapsteam te ondersteunen terwijl zij meer organisaties in staat stellen hun gegevens te beschermen, toegankelijk te maken en te benutten bij elke uitdaging."

Eerder actief voor TrustArc en Verisign

Arcserve blijft zich inzetten om bedrijven te helpen hun gegevens te beschermen en te herstellen en de waarde ervan te vergroten. Babel komt bij Arcserve over van TrustArc, waar hij van 2010 tot 2023 CEO was en het bedrijf uitgroeide tot een wereldleider op het gebied van privacycompliance en risicobeheer. Zijn eerdere ervaring omvat leiderschapsrollen met toenemende complexiteit en impact bij Verisign, waar hij leiding gaf aan de wereldwijde beveiligingsactiviteiten en klantbehoeften oploste in meer dan 150 landen.

"Elke dag groeit het volume en de waarde van data voor bedrijven. Data zijn echt bedrijfskritisch geworden en de levensader van organisaties, waardoor het voor bedrijven absoluut noodzakelijk is om de beschikbaarheid ervan te garanderen", aldus de nieuwe CEO van Arcserve, Chris Babel. “Met deze investering zullen we de ontwikkeling van innovatieve aanbiedingen door Arcserve versnellen en bedrijven helpen de cruciale uitdaging aan te gaan van het beschermen en benutten van hun gegevens in het licht van de toenemende cyberdreigingen en AI-mogelijkheden.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Axians BW 27-05-2024 tm 10-06-2024
V1 | Axians BN 27-05-2024 tm 10-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!