Redactie - 13 mei 2024

Partner Content: Fundaments lanceert VMware Migration Plan

Fundaments lanceert het VMware Migration Plan voor VMware-gebruikers om hogere licentiekosten te voorkomen.

Partner Content: Fundaments lanceert VMware Migration Plan image

Bent u als VMware-gebruiker ook getroffen door de veranderingen in het licentiemodel van VMware by Broadcom? Sommige gebruikers moeten door deze veranderingen fors hogere licentiekosten betalen. Bij Fundaments is dit niet het geval en laten ze de prijs van VMware-licenties ongewijzigd.

Wilt u zorgeloos en optimaal gebruik kunnen blijven maken van uw VMware-oplossingen zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt? Dat kan nu dankzij het VMware Migration Plan van Fundaments. Met dit nieuwe onboardingsprogramma heeft de Cloud Service Provider inmiddels al meerdere klanten succesvol mogen onboarden. Het programma biedt grote voordelen, zoals een eenvoudige migratie en kostenbesparing. Het geeft partners toegang tot het VMware vCloud Platform zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Vervolgens gaat u betalen op basis van daadwerkelijk gebruik en kunt u onbeperkt op- en afschalen, nadat u volledig gemigreerd bent en de omgeving werkbaar is opgeleverd.. 

Aan de slag met het Fundaments VMware Migration Plan

Met het Fundaments VMware Migration Plan biedt Fundaments een uitgebreide reeks licentievoordelen en -programma's. Hiermee krijgt u gegarandeerde prijsbescherming en besparingen wanneer u migreert naar de Fundaments Cloud, gebaseerd op uw VMware-oplossing(en). Deze migratie is uit te voeren dankzij de toegang die u krijgt tot de migratietools van VMware.

Fundaments VMware Migration Plan in het kort:

  • U ontvangt een volledig beheerde VMware-Cloud platform op Nederlandse bodem, die wordt beheerd en ondersteund door een Nederlandse partij en 24x7 benaderbaar is.
  • U kunt uw VMware-workloads 'as is' naar Fundaments verplaatsen, zodat uw applicaties weinig of geen refactoring vereisen.
  • Profiteer automatisch van de uitgebreide security features van de Fundaments Cloud.
  • De Fundaments Cloud is onbeperkt op- en af te schalen en u betaalt alleen wat u ook daadwerkelijk gebruikt.

Als gevraagd Broadcom Pinnacle VCSP-partner behoort Fundaments tot de top-partners van Broadcom in Nederland en zijn ze 1 van de 100 top-partners wereldwijd. Fundaments biedt met Fundaments Cloud, zoals hieronder afgebeeld, de gouden combinatie van publieke Cloud-oplossingen en de on-premises oplossing van VMware. Dit maakt het een uitstekende eerste stap naar de Cloud voor VMware-klanten, waarbij grip op uw data en datasoevereiniteit gegarandeerd zijn.

Klaar om te beginnen?

Bij Fundaments staan ze voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ga voor meer informatie naar de website van Fundaments, lees de pagina over VMware Migration Plan, bel direct naar +31 (0)88 4 227 227 of stuur een mail naar vmware@fundaments.nl.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!