Witold Kepinski - 13 mei 2024

Intermax Group neemt i3 Nederland over

Intermax Group BV (IMG) heeft aangekondigd dat zij i³ Nederland BV en haar drie werkmaatschappijen, waar i³ groep onder valt, per 26 april 2024 volledig heeft overgenomen. Deze strategische overname versterkt de positie van IMG in de IT-markt, met name binnen de zorg- en overheidssector, en opent nieuwe mogelijkheden voor de groep van bedrijven.

Intermax Group neemt i3 Nederland over image

i³ groep, gevestigd in 's-Hertogenbosch, heeft een gevestigde reputatie opgebouwd in het ontwerpen en implementeren van complexe on-site IT- en storageinfrastructuren, en breidt haar dienstverlening steeds meer uit naar managed services.

i³ groep blijft autonoom opereren

Met een team van 22 professionals staat i³ bekend om haar innovatieve aanpak en klantgerichte dienstverlening. i³ groep zal autonoom blijven opereren binnen IMG, waarbij het behoud en de verdere verbetering van de kwaliteit van de dienstverlening centraal staan. Daarnaast wordt een nauwe samenwerking voorzien met Intermax op het gebied van managed services, waarbij reeds gezamenlijke klanten worden bediend.

Deze overname sluit naadloos aan bij de langetermijnvisie van IMG om haar leidende positie in de markt voor managed services, Software as a Service (SaaS) en IT-security verder uit te bouwen. "We zijn buitengewoon enthousiast over deze samenwerking, die onze ambitie onderstreept om voortdurend te innoveren en te groeien in een dynamisch IT-landschap," aldus Ludo Baauw, CEO en oprichter van IMG.

Diensten breder aanbieder

Voor i³ betekent de overname door IMG een kans om haar diensten op een breder vlak aan te bieden en nog meer waarde te bieden aan haar klanten en partners. Deze overname markeert een belangrijk moment voor zowel IMG als i³ groep. Samen kijken ze uit naar een toekomst waarin ze hun krachten bundelen om innovatieve IT-oplossingen te leveren die niet alleen voldoen aan, maar ook de verwachtingen van hun klanten overtreffen, aldus Baauw.

Axians BW 27-05-2024 tm 10-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Modern MSP day BW 28-05 tm 05-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!