Witold Kepinski - 15 mei 2024

Protinus IT behaalt één van de hoogste EcoVadis scores ooit

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, is het cruciaal voor bedrijven om voorop te lopen in milieuvriendelijke en sociale verantwoordelijkheid. Protinus zet opnieuw een standaard in de IT-sector door een van de hoogste scores te behalen die ooit door EcoVadis is toegekend, met een indrukwekkende score van 88.

Protinus IT behaalt één van de hoogste EcoVadis scores ooit image

EcoVadis, als één van de grootste en meest vertrouwde aanbieders van zakelijke duurzaamheidsbeoordelingen wereldwijd, erkent hiermee de aanhoudende inspanningen die Protinus levert op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Door deze prestatie behoudt ze niet alleen de Platinum-status maar versterkt deze door de score te verbeteren. Dit onderstreept haar vermogen om innovatief en wendbaar te zijn in een snel veranderende wereld.

'Verwachtingen overtroffen'

Vincent Verbiesen (foto), algemeen directeur van Protinus IT, verduidelijkt: "Onze klanten, zowel bestaand als nieuw, verwachten van ons een vooruitstrevende benadering van duurzaamheid. Deze voortreffelijke prestatie binnen de Platinum-status van EcoVadis bewijst dat we niet alleen voldoen aan, maar zelfs de hoogste verwachtingen op dit gebied overtreffen. Dit biedt onze klanten de zekerheid dat ze samenwerken met een leverancier die echt het verschil maakt.”

Met de score van 88 verstevigt Protinus haar positie als leverancier die klanten het innovatieve vermogen geeft om de snelle ontwikkelingen en eisen op het gebied van MVO te volgen en in te vullen. Verbiesen vervolgt: “Deze erkenning is een bevestiging van de toewijding aan duurzaamheid als onderdeel van ons bedrijfsmodel. We zijn trots op de stappen die we hebben gezet en blijven ons inzetten voor duurzame innovatie.”

Axians BW 27-05-2024 tm 10-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!